Reklaam sulgub sekundi pärast

Fresita – selle suve trendijook!

Turule on saabunud uus vahuvein Tšiilist, valmistatud muskaat-, Sauvgingon Blanci, Chardonnay ning Alicante Bouchet’ viinamarjadest. Unikaalseks teeb vahuveini asjaolu, et lisaks viinamarjadele lisatakse tootele 5% naturaalseid Patagoonia piirkonna maasikaid. Tulemuseks kosutav märjuke, kus on tunda maasikate hõrku maitset.
Turule on saabunud uus vahuvein Tšiilist, valmistatud muskaat-, Sauvgingon Blanci, Chardonnay ning Alicante Bouchet’ viinamarjadest. Unikaalseks teeb vahuveini asjaolu, et lisaks viinamarjadele lisatakse tootele 5% naturaalseid Patagoonia piirkonna maasikaid. Tulemuseks kosutav märjuke, kus on tunda maasikate hõrku maitset.

Serveerida jahutatult 6°C juures kas aperitiiviks või maasikate kõrvale. Toode saadaval kinkekarbis, märtsist ka 200 ml minipudelis.

Avasta ehtsate maasikate mahlane värskus!

Vaata lisaks: www.fresita.com
[gallery ids="1850690"]