Turule on saabunud uus vahuvein Tšiilist, valmistatud muskaat-, Sauvgingon Blanci, Chardonnay ning Alicante Bouchet’ viinamarjadest. Unikaalseks teeb vahuveini asjaolu, et lisaks viinamarjadele lisatakse tootele 5% naturaalseid Patagoonia piirkonna maasikaid. Tulemuseks kosutav märjuke, kus on tunda maasikate hõrku maitset. Turule on saabunud uus vahuvein Tšiilist, valmistatud muskaat-, Sauvgingon Blanci, Chardonnay ning Alicante Bouchet’ viinamarjadest. Unikaalseks teeb vahuveini asjaolu, et lisaks viinamarjadele lisatakse tootele 5% naturaalseid Patagoonia piirkonna maasikaid. Tulemuseks kosutav märjuke, kus on tunda maasikate hõrku maitset. Serveerida jahutatult 6°C juures kas aperitiiviks või maasikate kõrvale. Toode saadaval kinkekarbis, märtsist ka 200 ml minipudelis. Avasta ehtsate maasikate mahlane värskus! Vaata lisaks: www.fresita.com [gallery ids="1850690"]
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?