Reklaam sulgub sekundi pärast

AEG VÕTTA ISEENDALE AEGA! Riina Grethieli meditatsioonide audiokursused

Kas tunned, et oled üks nende hulgast, kes sooviks praegu aasta viimaste sagimiste käigus endast välja paisata kunagiste punkarite tuntud hüüdlause "Peatage maailm, ma tahan maha minna!"? Aasta 2017 pakkus nii maailma mastaabis olulisi muutusi, kuid ka isiklikud eluteed osutusid nii mõnegi jaoks katsumusterohkeks. Igatseme tasakaalu ja õnnetunnet...

Avaldame mõned peatükid Buduaari ajakirja aastalõpunumbris ilmunud persooniloost Valgusesaar.ee ühe looja Riina Grethiel Leppojaga. Need küsimused ja vastused, mis sobivad imehästi jõulurahu ajal iseendaga taas sügavamasse kontakti astumiseks. Need, kus saime konkreetset juhatust ja kinnitust, et alati on abivahendeid, mis aitaksid inimestel kogeda oma elus rohkem rõõmu ja õnnetunnet.  

Veidi sissejuhatust

Valgusesaar.ee veebikeskkonna peamine sõnum peitub selles, et õnn on midagi, mida meil kõigil on võimalik valida. Nad usuvad, et õnn on sisemise rahu seisund, mis saabub õigete valikute, õigete mõtete, õigete sõnade ja õigete tegude tagajärjel. Sealse keskkonna lehelt saab ka lugeda, et oleme kehastunud reaalsusesse, kus meie kosmilist mälu varjab unustuseloor. Riina viib alates 2001. aastast läbi tervendus- ja meditatsiooniseminare, olles koostanud selle aja jooksul mitmeid audiokursuseid nagu näiteks "Eelmiste elude tervendamine""Karma vabastamine""Eluülesande avastamine" jpt. Püha Geomeetria ja Loomise Kooli audiokursused on omamoodi kvintessents paljudest Riina Grethieli seminaridest, mis on aset leidnud viimase aastakümne jooksul. Püha Geomeetria ja Loomise Kooli kõrgeim eesmärk on aidata meil meenutada oma jumalikku päritolu ning toetada meid enese tõelise olemuse avastamise põneval teekonnal, kuni jõuame viimaks omaenda sisemuses peituva Ülima Tõe allikani ning õpime looma nii enese kui teiste jaoks õnnelikumat reaalsust. 

 

 

Need audiokursused on loodud taotlusega toetada teie vaimset teekonda ning pakkuda sagedust tõstvaid abivahendeid ka igapäevaseks kasutamiseks. Eesmärgiks on aidata kuulajal kontakti saada nii enese sees elava jumalikkusega kui ka Algallika enda ehk puhta algolekuga, samuti Suure Jumalanna, inglite, ülestõusnud meistrite ja teiste puhaste valgusolenditega. Need audiokursused on loodud taotlusega aidata teil tervendada nii ennast kui teisi, samuti oma minevikku ja olevikku, et luua rõõmsamat ja paremat tulevikku nii enese kui teiste jaoks. 

Kõikidest juba ilmunud audiokursustest on võimalik kuulata ka katkendeid. Näiteks kliki siia "Kolmekordne jumalanna". Paariminutilised lõigud iga audiokursuse tutvustuse all on valitud taotlusega, et nende kuulamine oleks juba iseenesest tervendav, äratav ja ülendav kogemus ning aitaks teil ühendust saada oma kõrgeima olemuse ja tervendavate energiatega.

Kuidas sünnivad sinu meditatsiooniplaatide rännakud? Kas need on spontaanselt sündinud tekstid ning kas sa tead neid tehes, kuhu on eesmärk välja jõuda? 

Riina Grethiel: Kõik meditatsiooniplaadid on eelnevalt toimunud seminaride lindistuste põhjal koostatud stuudioversioonid. Seminaridel tehtud meditatsioonid sünnivad tõesti spontaanselt. Kindlasti mõjutavad mind teemad, millega ise parajasti oma meditatsioonides tegelen, samuti olen saanud inspiratsiooni loetud raamatutest, kuid see, kuidas need rännakud seminaridel minu seest välja voolavad ja kokku sobituvad, on mulle alati endalegi üllatuseks. Loomulikult ma tean eelnevalt teemat ja enam-vähem ka seda, kuhu ma tahan kuulajad välja juhatada. Enamike meditatsioonide eesmärk on ikkagi inimesi tervendada ja nende energiavälju puhastada – harmoonilisel ja sujuval viisil, ent samas ka võimalikult lühikese ajaga. Tänapäeval on kõikidel väga kiire ning inimesed tahavad leida viise, kuidas võimalikult efektiivselt oma vaimset teekonda läbida. Siiski pean ütlema, et ega me shortcut'idele väga palju loota ei saa.

Enese arendamine ja uuele teadvustasandile tõusmine nõuab harjutamist ja praktiseerimist, et suudaksime ümbritsevas maailmas esilekerkivate väljakutsete ja segajate keskel immuunseks jääda. See on nagu pillimängu õppimine, mille selgeks saamiseks tuleb iga päev regulaarselt harjutada. Harjutamine on vajalik nii selleks, et oma energiaväljad süvatasanditel puhtaks saada, kui ka selleks, et neid puhtana hoida. Esmalt on meil vaja oma vanad käitumis- ja mõtlemismustrid ära lahustada ning seejärel need uute ja toetavate harjumustega asendada, sest muidu pöördume varem või hiljem oma vana elu juurde tagasi. Seepärast on vaja endaga pidevalt tööd teha ja olla teadlik oma muutuvatest emotsionaalsetest ja mentaalsetest seisunditest. Kõige kiirem tee kannatusest ja raskustest vabanemise juurde viib läbi teadlikuks saamise. Nimelt lahustub teadlikkuse lõputuna avanevas valguses enamik meie probleemidest. Meil tuleb lihtsalt julgeda endale otsa vaadata ja oma kitsaskohtadega otsustavalt tegeleda. Pilt: Gilbert Williams

Kas sinu seminaridel osalejatel on mingi ühine nimetaja? Kes on need inimesed, kes on koos sinuga sellel rännakul? Kuidas kirjeldad oma kaasteelisi? 

Riina Grethiel: Neid inimesi, kes on minu seminaridel viimase 15 aasta jooksul osalenud, on olnud väga erinevaid, aga ma arvan, et nende puhul on ühine võib-olla see, et nad kõik on otsinud oma kõrgemat teed ja soovinud ühineda oma kõrgema olemusega. Mitmed on nüüd ise õpetajad, tervendajad või terapeudid. Enamik inimesi, kellega olen töötanud või keda aidata saanud, on väga tundlikud energiate suhtes ning neil on soov aru saada, kuidas häälestuda oma elus kõrgematele ja puhtamatele vibratsioonidele ning kuidas õppida hoidma kõrgemat sagedust. Pilt: Gilbert Williams

Kuid me kõik vajame sellel teekonnal tuge ning need meditatsioonid, mida oma seminaridel läbi viin ja millest osad on kättesaadavad meditatsiooniplaatidel ja MP3-dena, ongi loodud taotlusega inimesi nende igapäevaste praktikate juures toetada. Juhitud rännakud pakuvad häälestust, et oleks lihtsam püsida kõrgemas energias ja visualiseerida abistavaid pilte või kujundeid, mis toetavad sisemist tervenemist ja hingelist uuenemist, samuti oma kõrgema olemusega üheks saamist. 

Valgusesaare kodulehelt leian ma alati palju positiivseid emotsioone ja nendega seonduvalt nii mõnigi kord leiab seal pakutav tee minu ostukorvi. 

Imelisi ja rahulikke jõulupühi! 

Usutles: Krista Maldur