Reklaam sulgub sekundi pärast

LADIES NIGHT LÕHNAB TAAS: Escada Sorbetto Rosso

9. ja 10. mail toimuvatel Buduaari ja Vapiano Ladies Night üritustel on taas kord õhus õrnu parfüüme. Seekord esitleme Escada selle suve lõhna Sorbetto Rosso. Escada unikaalsus peitub faktis, et esimese kaubamärgina toodi müügile parfüümid, mis kestavad suveromaani kombel ainult ühe hooaja. Nii Tartus kui Tallinnas läheb kohapeal loosi parfüümipudel ning mäng jätkub ka neile, kes Ladies Night õhtul osaleda ei saa. Nimelt leidke 14. mail siit meie veebist tore kommentaarimäng. 

Parfüümivalikut seostatakse enamasti emotsiooniga, tundmusega, mis on ühtaegu nii isiklik kui üldine. Tuntud ja hinnatud suveparfüümide sarjale lisandus uus lõhn Sorbetto Rosso. Eksootiline, sensuaalne ja sõltuvust tekitav nagu suvepuhkuse sünonüümiks kujunenud intensiivne ja unustamatu puhkuseromaan. Romaan, mis ei unune!

Revolutsioonilise kontseptsiooni tüüri juures seisis pioneerina Margaretha Ley, endine Rootsi modell ning ESCADA asutamise ajal firma peadisainer. Rohkem kui 25 aastat pärast parfüümi Chiffon Sorbet müügilejõudmist on Margaretha pärand endiselt elujõuline, sest ESCADA hooajalistest limiteeritud väljaannetest on saanud üks parfüümitööstuse kõige edukamaid suveparfüümide sarju. Naudingu ja rõõmu parfüümina kannab ESCADA Sorbetto Rosso endas Amalfi ranniku hingust ja Itaalia dolce vita raugust ja naudinguhimulist vaimu. Kargelt mahedas, sädelevas ja spontaanses parfüümis peegeldub vastu hasartne elevus ja õnneärevus.  

Parfüümi südameks on arbuus kui janu kustutav suvine hõrgutis. Sorbetto Rosso sulnilt puuviljase, niiske ja rohelise arbuusinoodi esiletoomiseks sulatas tunnustatud parfüümimeister Richard Herpin puuviljaste nootide kinnistamiseks need ühte teiste, arbuusi paljusid tahke esile tõstvate koostisainetega. Arbuusi niiskelt värskendava külje rõhutamiseks valis ta välja mandariini ja arbuusiketooniühendi Calone, samas kui pirn, Red Apple STT ja pralinee aitavad esile tuua vilja gurmeelikke ja suhkruseid tahke. Lõpetuseks lisatud tiare-lill, muskus ja Ambrox lisavad parfüümile sensuaalsust, kirkust ja mahedust. Lõplik kooslus kannab seiklusliku noore naise tema suveunistuste sihtkohta ning päästab valla palju armsaid ja rõõmsaid mälestusi.

Ikooniline pudel peegeldab parfüümi olemust arbuusi kui ülimalt suvise vilja kujutamise kaudu. Taani disainer Mads Berg ühendab vägagi loominguliselt naise ilu ja looduse ilu vahel valitseva harmooniatunnetuse. Saavutatud tasakaal pakub muljeid suvistest värvidest ning annab ühtaegu kirka meelerahuga seguneva vabadustunde. Mads Bergi kujutluspilt ESCADA naisest on ülimalt õdus ja muretu – saabub naine ju oma suveunistuste sihtkohta.  

Suveflirt parfüümiga Sorbetto Rosso on Escada naise jaoks põgenemine reaalsusest fantaasiamaailma ning võimalus triivida uue ja võimalusteküllase suve kaardistamata vetes. 

Puhtast naudingust kantud ja rõõmuküllane Sorbetto Rosso on parfüüm, mis tungib otseteed südamesse.