Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE SEINAKALENDER on teismeliste lemmik!

Buduaar Teen veeretas kristallkuuli ja vaatas tulevikku ning pani kalendrisse just need 12 noorte iidolit, kes 2018. aastal kõige popimad on. Lisaks on veel üks eriline põhjus, miks see kalender endale soetada. Sellest saad lugeda allpool.

Kalendrikaante vahelt leiab 12 teismeliste lemmikut, kes oma tegevusega ka Buduaar Teenil silma särama on pannud. Olgu siis tegu sotsiaalmeediastaari, perspektiivika sportlase või särava muusikuga. Kes on need meie kõige-kõigemad 2018? 

Kõige parema huumorisoonega näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, kõige tublim ja tegijam fitnessiprintsess Christin-Amani Kiivikas, kõige lahedamate tattoo'dega ja andekam räppar Uku Arop, kõige ilusam ja suurema südamega laulja Liis Lemsalu, kõige vingem bändi ninamees ja rap'n'rollija Jaanus Saks, kõige armsam ja trendimeelsem lauljanna Grete Paia, kõige suuremate musklitega kompu Kaspar Tõnisson, kõige lahedam noor youtuber Laura Rannaväli, kõige armsam instagrammer Michelle Amberg, kõige lemmikum jalgpallur Markus Poom, kõige ägedam uus stilist Jaanika Vink, kõige popim Lõuna-Eesti Youtube'i printsess Deana Noop

Ja siit tuleb veel üks oluline põhjus, miks just sellest saab sinu lemmik seinakalender! Buduaar Teen usub, et iga päev on pidupäev ja seetõttu oleme kalendrisse kokku kogunud kõige naljakamad, tobedamad ja ilusamad tähtpäevad 365 päevaks. Ikka selleks, et saaksid iga päev lõbusalt tähistada. Kas sa tead, millal oli sel aastal rahvusvaheline eri värvi sokkide kandmise päev? Ei tea!? 2018. aastal ei maga sa seda päeva enam maha! :)

Seinakalender koos essence üllatuskingitusega on müügil kõikides paremates Apollo ja Rahva Raamatu poodides, R-Kioskis ja Circle-K ketis ning orienteeruv müügihind on 8,90 €.

Soodushinnaga on võimalik osta seda meie tellimislehelt SIIT. Hind ajakirja püsitellijale vaid 6,50 €. Teistele on soodushind meie lehel 7,90 € ning saatmiskulud tuleb katta ise. Kalendrit on võimalik osta või järele tulla ka Buduaari kontorisse Tallinnas Põhja pst 21c E-R 9.00-17.00.

Vaata ka põnevat behind the scenes videot: