Reklaam sulgub sekundi pärast

Suvi, aiapeod ja virgutavad magustoidud!

Jamie ajakirja enam kui 100 retseptiga saad stressivabalt suvepuhkusele jääda, sest need retseptid aitavad sul rahulikult katta kõik suvised peolauad ja ka igapäevaselt oma perele kiirelt maitsvad söögid lauale võluda.


Jamie ajakirja enam kui 100 retseptiga saad stressivabalt suvepuhkusele jääda, sest need retseptid aitavad sul rahulikult katta kõik suvised peolauad ja ka igapäevaselt oma perele kiirelt maitsvad söögid lauale võluda.

Eriti rikkalikult on suvises ajakirjas lihtsaid kastmete retsepte nii grillile kui salatile, alustades MOP-kastme ja marinaadidega ning lõpetades aioli ja Caesari kastmega.

Seda numbrit koostades oleme mõelnud just neile toidusõpradele, kes eelistaksid suvel toitu valmistada väliköögis, grillil või hoopis lõkketulel ja nii võitegi fantaasiates ühineda Jamie ajakirja meeskonnaga Londoni rohelises tagahoovis meeleolukaks hispaaniapäraseks õhtusöögiks või hoopis indiaani laagris lõkke kohal kala grillides. Põnevust jagub ka neile, kes kodumaisemaid kooslusi armastavad, sest taas on tore koostöö käimas Buduaari Gurmeekooli, Liivimaa Lihaveise ja Veski Matiga ning restoranidega Hermitage ja Cru, millede peakokad Dmitri Haljukov ja Rasmus Treial oma kogemusi ja retseptisoovitusi jagavad.
Maiuste osas oleme aga seekord valinud kuldse kesktee klassika ja trendiuudiste vahel ning rõõmustame kohvigurmaane ja jäätisesõpru, pakkudes kohvi taldrikult ja palavasse suvepäeva imeliselt värskendavaid ja toitvaid jäätiseid.

Ilusat suve koos Jamiega!

[gallery ids="2066774,2066783,2066788,2066796,2066805,2066813,2066820,2066827,2066833,2066840,2066846,2066853,2066858,2066865,2066873,2066880,2066887,2066895,2066902,2066907,2066914,2066922,2066929,2066936"]