ELINA BORNIGA imedeaja lummuses

ELINA BORNIGA imedeaja lummuses

Buduaar TEEN veetis värvilise sügise alguses imelise päeva särava Elina Borniga, avastades Telliskivi tänava üdini maagilise Sidruniga tee ateljee võlusid. 

Kuidas leidsid tee laulmiseni?
Meil oli kodus Saksa televisioon ja kui muusikakanalist tuli mõni Christina Aguilera või Britney Spearsi muusikavideo, tantsisin ja laulsin ma ikka kaasa. Mõne aja möödudes osalesin kohalikel laulukonkurssidel, sest ema ja muusikaõpetajad arvasid, et ma peaksin osalema, ja ma ise ka vist, kuigi ma lihtsalt meeletult kartsin lava. Mida rohkem aega mööda läks, seda enam hakkasin ma mõtlema, et miks mina pean alati värisedes inimeste ette laulma minema, kui teised mu sõbrad ilma mingisuguse hirmuta põues rahulikult õues mängivad. Siis käisin lihtsalt laulukoorides, kuhu muusikaõpetaja mind ikka kutsus. Aega läks veelgi mööda ja vaikselt hakkasin umbes 14aastasena üksi kodus olles karaoket laulma, nii et terve Lehtse kajas! Ja noh, siis ma sain aru, et tahaks vist ikkagi lavale saada.

Mis sind inspireerib?
Mind inspireerib eneseületus.

Kirjelda oma riietumisstiili kolme sõnaga.
Lihtne ja loogiline. 

Meenuta oma teismeea suurimat moefopaad.
Ilmselt neoonroheline peavõru, mis oli mu vaieldamatu lemmik.

Mis on parim ilunipp, mille oma emalt õppinud oled?
Nägu tuleb alati enne magamaminekut puhtaks pesta ja uni on ilu juures kõige olulisem. Kui oled pidevalt väsinud, siis tekivad sealt muud jamad, mis peegelduvad ka välimuses.

Jaga meiega mõnda mõnusat ja lihtsat talvist retsepti, mida teha armastad!
Mulle on millegipärast alati maitsenud pigem soolane toit kui magus, aga tahaksin praegu jagada just üht koogiretsepti, mida on minu armas ema Elly ikka teinud. See kook on magus, aga punased sõstrad seal peal muudavad selle mõnusalt hapukaks, nii et kõik on balansis. Kuna me kõik teame, et punaseid sõstraid talvel meil hangede vahel ei leidu, siis oleks mõttekas eelnevalt suvel sõstraid külmutada. 

Punasesõstrakook

Vaja läheb:
sõstraid
liivatainast

Katteks:
2 muna
2 spl suhkrut
1,5 klaasi hapukoort

Pane liivatainas ühtlaselt plaadile ja küpseta 15 minutit 200 kraadi juures. Sega komponentidest valmis kate. Hõõru munad suhkruga lahti, vala juurde hapukoor (mitte väga palju ega tugevalt segada, muidu jääb segu liiga vedel). Kui segu peaks siiski vedel jääma, sega juurde 1 spl jahu. Määri veidi kattest küpsetatud põhjale (siis ei veere marjad maha ja jäävad kenasti püsima). Jaota marjad ühtlaselt tainale. Raputa kergelt suhkruga üle. Vala ülejäänud kattesegu sõstardele. Küpseta 10 minutit. Kook on õnnestunud, kui heleda katte seest piiluvad välja punased sõstrad nagu lillekesed.

Loe täispikkuses artiklit Buduaar TEEN november-detsember ajakirjanumbrist.