Reklaam sulgub sekundi pärast

Palju õnne Maria! Vasta ja võida pääs tippkoka juhendamisega Buduaari Gurmeekooli!

Me armastame kokakunsti, me jumaldame erinevaid juuste, liharoogi ja Kreeka kööki ning seepärast suundumegi 28. augustil kell 16.00 ilusasse ja avarasse TiguToit koolituskeskusesse maailma parimaid maitseid looma ja nautima.

Me armastame kokakunsti, me jumaldame erinevaid juuste, liharoogi ja Kreeka kööki ning seepärast suundumegi 28. augustil kell 16.00 ilusasse ja avarasse TiguToit koolituskeskusesse maailma parimaid maitseid looma ja nautima.


Armas kokakunsti armastav buduaarikas!

Kas sa sooviksid meiega ühineda ja olla koos oma kaaslasega Michelini tärniga pärjatud Number 9 restorani peakoka Pierre Mathoni poolt läbiviidava Buduaari sügisese, veidi kreekapärase ja vägagi juustukeskse gurmeekooli õpilane?

Kui soovid meiega ühineda, vasta allolevatele küsimustele ainuõigete vastustega ja jää 27. augustil lootma loosiõnnele.

28. augustil sukeldume Eesti suurimat juustuvalikut omava Valio Eesti juustude maitsenüanssidesse, millest valmistame sügisõhtutesse sobivaid gurmeeroogi. Valio juustud valmivad Lõuna-Eesti farmide piimast ning nende valikus on üle 150 erineva nimetusega juustu.

Samuti õpime valmistama Metaxa kodumaa, päikeselise Kreeka köögis sündivaid liharoogi ja salateid.


Kokkamiseüritust jääb meenutama ka meie fotograafi poolt ülesvõetud pildigalerii, retseptid avaldame Buduaar Shopping sügise ajakirjas ning sügiskuudel ka siin samas buduaar.ee veebis rubriigis "Kokakunst".

Õigeid vastuseid leia meie gurmeekooli sõprade VALIO, METAXA, TIGUTOIT, NUMBER 9 restoran/brasserie/terrass aktiivlinkidele klikates ning peakokk Pierre Mathon küsimuse osas internetti appi võttes.


Toredat vastamist!

 

LOOSIÕNN naeratas Maria Kivirand ja tema kaaslasele!

Täname kõiki osalejaid!