Reklaam sulgub sekundi pärast

Võitja loositud! Gurmeekokkamine 11.11. Vasta, võida ja ühine meiega!

Teeme esmaspäevase tööpäeva veidi lühemaks, sest üks mõnus maitsev gurmeeüritus, kus saab ise kokata, värvikaid pidulaua ideid ammutada ja maitsvalt süüa, kaalub ka kõige suurema töötegemise isu üle.

Teeme esmaspäevase tööpäeva veidi lühemaks, sest üks mõnus maitsev gurmeeüritus, kus saab ise kokata, värvikaid pidulaua ideid ammutada ja maitsvalt süüa, kaalub ka kõige suurema töötegemise isu üle.

Kui sa arvad, et see on tõsi, sa teeksid heameelega sama ning sooviksid 11.11 kell 15.00 restoran Nipernaadis meiega ühineda, siis võta allolevast valikvastustega mängust osa. Õigesti vastates ja loosiõnne naeratamisel võime peagi kohtuda.

Tallinnas Endla tänaval asuvas restoranis Nipernaadi on sind sel juhul ees ootamas Buduaari naised, meie sõbrad ja Gourmet Club hõrkude kastmete, küpsetiste, kookide retseptide ja kokaraamatute autor ning tunnustatud peakokk Imre Kose, kellega koos valmistame tema poolt loodud pidulaua retseptide järgi viis hõrku ja ka visuaalselt väga kaunist pidulauarooga.

Imre õpetusel valmistame liha, kala ja magusroogi, õpime kuidas viski soolastes toitudes tõstab maitsetulemuse uuele kõrgusele, ning kuidas likööride lisamine magusroogadele muudab need võrratuteks maitseelamusteks.
Retseptid avaldame Buduaari talveajakirja kokakunsti lehekülgedel ja enne jõule kindlasti ka Buduaari veebis.
Õigeid vastuseid mine leidma Dooley’s likööri artiklist, Šoti viskide Benriachi ja Glendronachi nimedele siin klikates ning Gourmet Club kodulehelt SIIT
Võitja loosime välja pühapäeval, 10. novembril.

Toredat vastamist!

Loosiratas on võitja valinud.  Palju õnne Kersti Rahnel! Ootame sind koos kaaslasega 11.11 kell 15.00 Gurmeekokkamisele. Buduaar võtab sinuga ühendust.

[gallery ids="1870965,1870968,1870974,1870980,1870983"]