VÕITJA valitud! Buduaari Gurmeekool 29.09 Toiduakadeemias

6 kommentaari
VÕITJA valitud! Buduaari Gurmeekool 29.09 Toiduakadeemias

Me armastame kokkamist, me jumaldame head seltskonda ja hõrke maitseelamusi ning me otsime ka vaheldusrikkust. Just sellepärast läheme koos toredate inimestega 29. septembril ilusasse ja õdusasse Toiduakadeemiasse, et üheskoos Eesti hinnatuima Tai kööki tundva koka ja Eesti pärjatuima sommeljee abiga uusi teadmisi, oskusi ja maitseelamusi oma meeltesse ja kogemustepagasisse salvestada. 

Me armastame kokkamist, me jumaldame head seltskonda ja hõrke maitseelamusi ning me otsime ka vaheldusrikkust. Just sellepärast läheme koos toredate inimestega 29. septembril ilusasse ja õdusasse Toiduakadeemiasse, et üheskoos Eesti hinnatuima Tai kööki tundva koka ja Eesti pärjatuima sommeljee abiga uusi teadmisi, oskusi ja maitseelamusi oma meeltesse ja kogemustepagasisse salvestada. 

Armas heast toidust ja maitserikkast märjukesest lugupidav inimene!

Meil on sulle ja su kaaslasele pakkuda võimalus meie toreda gurmeeüritusega ühineda. Kui sa vastad allaolevale küsimustikule ainuõigete vastustega ja jätad meile oma kontaktandmed, siis võib juhtuda, et just sinuga koos oleks meil rõõm see maitsev lõunapoolik veeta. Võitja loosime 24. septembril. 

Gurmeekool toimub 29. septembril algusega kell 11.00 ja meid ootab meeldiv Toiduakadeemia pere ja sealne peakokk Tarvo Kullama, et tema juhendamisel koos rännata neljatunnisele maitsereisile eksootilisele Taimaale. Tai toidule annab äratuntava maitse magus-hapu-terava tasakaalustatud kombinatsioon, mida on võimatu mitte armastada!

Õige Tai toitude maitse saavutamiseks on meie hea sõber DTL-ist  kaasa toomas oma aasiapäraste maitsestajate Thai Choice sarjast vajaminevad koostisosad ning Japanese Choice valikust maitsestajaid. Toidu ja joogi kooskõla eest hoolitseb tunnustatud sommeljee ja aastal 2013 Eesti parimaks õllesommeljeeks valitud Kristjan Markii. 

Valmistame ja naudime järgmisi roogasid koos Kristjani poolt soovitatud erinevaid maitseid esile toovaid õlledega A. Le Coqi valikust.  

Riisinuudlid krevettide ja uputatud munaga

Joogikooslus: õlu A. Le Coq Premium. Premiumi delikaatne ja ümar maitse toob esile krevettide delikaatsed nüansid, õlles olev humal tasakaalustab roa mõõdukat vürtsikust. 

Punane karri pardilihaga

Joogikooslus: õlu A. Le Coq Tõmmu Hiid. Õlle mahe karakter leevendab karri tulisust ja Tõmmu Hiiu mahe röstine karakter sobib pardi umamise maitsega. 

Roheline karri sea sisefileega

Joogikooslus: õlu A. Le Coq Alexander Weizen. Weizeni intensiivne puuviljasus sobib rohelise karri intensiivsusega ja õlle täidlus tasakaalustab sealiha lopsakamaid maitseid. 

Banaanid ja šokolaad taignas

Joogikooslus: õlu A. Le Coq Porter. Taignas küpsetatud magustoidu lopsakad maitsed eeldavad ka täidlasemat ja intensiivsemat õlut. A. Le Coq Porteri kohivröstine maitse elavdab maitsete paletti ja järelmaitse jääb meeldivalt pikk ja meeldejäävalt mõnus. 

Praeriis köögiviljadega

Joogikooslus: õlu A. Le Coq Imperial Gold. Imperial Gold on kergem õlu, mis sobib ka roa kergema olemusega, õlle humalane karakter sobib hästi roa küüslauguste maitsetega.

Küsimustikule leiad õigeid vastuseid aktiivlinkidele klikates ja tähelepanekult siinset juttu lugedes. 

Retseptid avaldame ajakirjades Jamie ja Buduaar talv 2015/16 ning ürituse pildigalerii siin samas veebis rubriigis “Köök”.

Head vastamist ja potentsiaalse võitjaga peatse kohtumiseni! 

Valisime võitjaks Erki Limbaki! Buduaar võtab võitjaga ühendust.

 

Tähelepanu, tegemist on alkoholiga!