VÕITJA VALITUD! ÜHINE BUDUAARI GURMEEKOOLIGA! Suurepärased suvised maitsed

5 kommentaari
VÕITJA VALITUD! ÜHINE BUDUAARI GURMEEKOOLIGA! Suurepärased suvised maitsed

Buduaari gurmeekooli kooskokkamisürituste osalejate mõtted on juba suviste koosviibimiste, grillimiste ja magusate maitsete maal. Saame taas peagi kokku, et üheskoos kokata ning õppida valmistama jälle midagi hoopis uut, et üllatada oma külalisi veidi pidulikematel sündmustel. 

Ka Sina oled koos oma kaaslasega oodatud, kui sa oma osavõtusoovist allolevatele valikvastustega küsimustele õigesti vastates märku annad. 

Oma sellesuvised aiapidude ahvatlused teeme valmis ja toome lauale 10. mail kella 12st orienteeruvalt kuni kella 16ni Hirvepargi naabruses asuva restorani Kuldmokk terrassil ja ka köögipoolel. 

Restoran Kuldmokk maitsevõluritest kokad Irma Viidalepp ja Jüri Aaso on loonud meie kaasa toodud tervislikele ja mahetoodetud toorainetele retseptid ning aitavad meil ka neist maitsvad road valmistada. Samuti on spetsiaalselt meie jaoks Londonist kohale sõitmas nii Eestis kui ka mujal maailmas tunnustust pälvinud meister-lihakokk Enn Tobreluts, kes jagab meile oma lihaküpsetamise ja maitsestuse saladusi. Puudust pole ka meeleolu loovatest ja suvesse sobivatest tervitusjookidest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuldmoka terrassil valmistame linnulaulu saatel Liivimaa Lihaveise kõrgekvaliteetsest veiselihast mitmeid hõrke pearoogi. Küpsetamise tarvis oleme stiilse keraamilise grilli palunud endaga ühes tuua firma Homeyard meestel.  

Köögis aga valmistavad magusaid maitseelamusi maiasmokkadest gurmeekoolilised. Meeldivalt magus küll, ent endiselt tervislik, sest meie kasutatavad suhkrud on rafineerimata Billington’s suhkrute valikust. Tervislikku ja maitsekat jätkub meil veelgi. Kookidesse ja jookidesse lisame ka loodustoodete A. Vogel kaubamärgi Bambu viljakohvisegu. 

Tuleb tore kooskokkamine ja kõige valmiva ärasöömine.

MENÜÜS
*Ennu maailmakuulus “Dirty Steak”, mis on sütel küpsev Liivimaa Lihaveise antrekoodi erilõige
*Itaaliapärane Liivima Lihaveise esiselja steik pruunisuhkru ja kohvi grillmarinaadis, lisandiks Canneloni oad Itaalia tumeda õlle- ja tomatikastmes
*Marokopärane Liivimaa Lihaveise “picanha” Marokopärases grillmarinaadis, lisandiks mündi- koriandri koorene “chutney” 
*Kohvi-šokolaadi-mandlijahu pannkoogid, maitsestatud vahukoore-toorjuustukreemiga ja mustikatega
*Ja Billingtons resteptivõistluse võitja restept “Kreemine avokaado-laimi peaaegu toorkook” 

Retseptid avaldame suvistes ajakirjades Jamie ja Buduaar ning seltskonnagalerii siin veebis ja Buduaari ajakirjas. 

Anname sinu gurmeekooli üritusele pääsemise võidust teada siin 6. mail. 

Vasta allolevatele küsimustele ja tule gurmeekooli!

NELE TAMME osutus võitjaks!

Buduaar võtab võitjaga ühendust.