Eesti Maitsete Saatkond esitleb DMITRI ROOZI AUTORIÕHTUSÖÖK kolmapäeval, 3. veebruaril kell 18.00 restoranis Farm. Tippkokk Dmitri Rooz, Eesti esindaja Bocuse d'Or 2016 (Bocuse d'Or Estonia) kokkade olümpial Budapestis, serveerib eksklusiivselt oma Eesti eelvooru võidutööd. Viiekäigulise õhtusöögi peakangelaseks on Peipsi koha unikaalses serveeringus. Leia menüü artikli lõpust. Bocuse d'Or on prestiižseim kokakunstivõistlus maailmas. Esimest korda kutsuti Eesti osalema sellel maailma enimjälgitud kokandusvõistlusel 2008. aastal. Dmitri Rooz on brand-chef uues Eesti kaasaegse köögi restoranis Farm (Eesti Parimad Restoranid 2016). Dmitri Rooz esindab Eestit Bocuse d'Or võistlusel juba teist korda. Esimest korda esindas ta Eestit sel võistlusel aastal 2010. JAGA SEDA POSTITUST FACEBOOKIS JA SUL ON VÕIMALUS VÕITA AUTORIÕHTUSÖÖK KAHELE. Tee nii: leia Buduaari FB piltide alt SIIT õhtusöögi foto ja jaga postitust oma kontol. Anna oma jagamisest ka Buduaarile oodatud kommentaari näol teada. Eelistatuteks võivad saada just need, kes lisavad like'i ka Farm FB lehele SIIT. Võitjast anname FB-s teada 01.02. Dmitri Rooz on suure kogemusega tippkokk, olles ametis juba üle 25 aasta, Dmitril on palju kohalikke ja rahvusvahelisi võite ning tema professionaalse käe alt on välja kasvanud uued kulinaariastaarid. * * * * * Veel mõned Roozi võistlustest: Bocuse d'Or Estonia (2010) võitjaRiga Open Culinary Cup (2009) Grand PrixBaltic Culinary Star's Cup, St. Petersburg, Grand Prix (2009)Global Chef Challenge (2009) Dublin Global Chef Challenge (2009) Eesti võitjaBocuse d’Or Estonia (2008) finaalGlobal Chef Challenge (2007) Eesti võitjaInternational Kremlin Culinary Cup, II, III (2006)Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, II (2006)Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, team manager, Estonia Grand Prix (2005) Dmitri on oma oskusi lihvinud ka mitmes Michelini tärnidega restoranis: Sergi Arola Gastro, Madrid (2014) - 2 Michelini tärni, Manuel Berganza Bellevue Palace Bern, Šveits (2010) - 1 Michelini tärn, Eckart WitzigmannAnnecy, Prantsusmaa (2010) - 3 Michelini tärni, Marc VeyratPierre Mathon Culinary coach (Prantsusmaa) (2010) - 1 Michelini tärnRestaurant Noma, Taani (2007) - 2 Michelini tärni, Rene RedzepRestaurant Chez Dominigues, Soome (2007) - 2 Michelini tärni, Hans Välimäki Eesti Maitsete Saatkonna eesmärgiks on arendada ja edendada kohalikul ja rahvusvahelisel tasemel Eesti kaasaegset kööki ja selle kuvandit Eesti, tema piirkondade ja eestlaste etniliste alamrühmade eristatavate maitsete uurimise, väljatöötamise ja esindamise abil. __________________________________________________________ MENÜÜ Vürtsikilujäätis krõbeda rukkileivagaRiesling Kabinett „Baron K“, 2013, Baron Knyphausen, Rheingau, Saksamaa Suitsutatud pardifilee pardimunakreemigaBrouilly „Prestige“, 2009, Georges Duboeuf, Beaujolais Cru, Prantsusmaa Karusmarja-koriandrisorbee Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi-ballotine kreemja vahuveinikastmegaPouilly Fuisse, 2014, Maison Louis Jadot, Burgundia, Prantsusmaa Meekook pärnaõiejäätise ja ebaküdooniasalatigaFurmint, 2012, Late Harvest, Disznokö, Tokaji, Ungari * * * * * Lisaks ootab Teid: suupistetevalik trendikad eestipärased kokteilid SOFIA RUBINA BÄND, live bänd (Sofia Rubina fans page) MEELIS KUBO JA CHARLEKAS, illusiooni-show (Mustkunstnik Meelis Kubo, Charlekas) Andranik Ketšek, klaver * * * * * 18.00 uksed avatud 18.30 õhtusöögi algus Õhtusöögi hind 120 € Broneerimine: [email protected] või telefonil 517 3261.
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?