Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! VÕIDA DMITRI ROOZI AUTORIÕHTUSÖÖK kahele väärtusega 240 €

Eesti Maitsete Saatkond esitleb DMITRI ROOZI AUTORIÕHTUSÖÖK kolmapäeval, 3. veebruaril kell 18.00 restoranis Farm. 

Tippkokk Dmitri Rooz, Eesti esindaja Bocuse d'Or 2016 (Bocuse d'Or Estonia) kokkade olümpial Budapestis, serveerib eksklusiivselt oma Eesti eelvooru võidutööd. Viiekäigulise õhtusöögi peakangelaseks on Peipsi koha unikaalses serveeringus. Leia menüü artikli lõpust. 

Bocuse d'Or on prestiižseim kokakunstivõistlus maailmas. Esimest korda kutsuti Eesti osalema sellel maailma enimjälgitud kokandusvõistlusel 2008. aastal.

Dmitri Rooz on brand-chef uues Eesti kaasaegse köögi restoranis Farm (Eesti Parimad Restoranid 2016). Dmitri Rooz esindab Eestit Bocuse d'Or võistlusel juba teist korda. Esimest korda esindas ta Eestit sel võistlusel aastal 2010.

JAGA SEDA POSTITUST FACEBOOKIS JA SUL ON VÕIMALUS VÕITA AUTORIÕHTUSÖÖK KAHELE. Tee nii: leia Buduaari FB piltide alt SIIT õhtusöögi foto ja jaga postitust oma kontol. Anna oma jagamisest ka Buduaarile oodatud kommentaari näol teada.

Eelistatuteks võivad saada just need, kes lisavad like'i ka Farm FB lehele SIIT

Võitjast anname FB-s teada 01.02.

Dmitri Rooz on suure kogemusega tippkokk, olles ametis juba üle 25 aasta, Dmitril on palju kohalikke ja rahvusvahelisi võite ning tema professionaalse käe alt on välja kasvanud uued kulinaariastaarid. 

 * * * * *

Veel mõned Roozi võistlustest: 

Bocuse d'Or Estonia (2010) võitja
Riga Open Culinary Cup (2009) Grand Prix
Baltic Culinary Star's Cup, St. Petersburg, Grand Prix (2009)
Global Chef Challenge (2009) Dublin
Global Chef Challenge (2009) Eesti võitja
Bocuse d’Or Estonia (2008) finaal
Global Chef Challenge (2007) Eesti võitja
International Kremlin Culinary Cup, II, III (2006)
Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, II (2006)
Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, team manager, Estonia Grand Prix (2005)

Dmitri on oma oskusi lihvinud ka mitmes Michelini tärnidega restoranis:

Sergi Arola Gastro, Madrid (2014) - 2 Michelini tärni, Manuel Berganza
Bellevue Palace Bern, Šveits (2010) - 1 Michelini tärn, Eckart Witzigmann
Annecy, Prantsusmaa (2010) - 3 Michelini tärni, Marc Veyrat
Pierre Mathon Culinary coach (Prantsusmaa) (2010) - 1 Michelini tärn
Restaurant Noma, Taani (2007) - 2 Michelini tärni, Rene Redzep
Restaurant Chez Dominigues, Soome (2007) - 2 Michelini tärni, Hans Välimäki

Eesti Maitsete Saatkonna eesmärgiks on arendada ja edendada kohalikul ja rahvusvahelisel tasemel Eesti kaasaegset kööki ja selle kuvandit Eesti, tema piirkondade ja eestlaste etniliste alamrühmade eristatavate maitsete uurimise, väljatöötamise ja esindamise abil. 

__________________________________________________________

MENÜÜ

Vürtsikilujäätis krõbeda rukkileivaga
Riesling Kabinett „Baron K“, 2013, Baron Knyphausen, Rheingau, Saksamaa 

Suitsutatud pardifilee pardimunakreemiga
Brouilly „Prestige“, 2009, Georges Duboeuf, Beaujolais Cru, Prantsusmaa 

Karusmarja-koriandrisorbee

Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi-ballotine kreemja vahuveinikastmega
Pouilly Fuisse, 2014, Maison Louis Jadot, Burgundia, Prantsusmaa 

Meekook pärnaõiejäätise ja ebaküdooniasalatiga
Furmint, 2012, Late Harvest, Disznokö, Tokaji, Ungari

 * * * * *

Lisaks ootab Teid:

  • suupistetevalik
  • trendikad eestipärased kokteilid
  • SOFIA RUBINA BÄND, live bänd (Sofia Rubina fans page)
  • MEELIS KUBO JA CHARLEKAS, illusiooni-show (Mustkunstnik Meelis Kubo, Charlekas)
  • Andranik Ketšek, klaver

 * * * * *

18.00 uksed avatud

18.30 õhtusöögi algus

Õhtusöögi hind 120 €

 

Broneerimine: [email protected] või telefonil 517 3261.