Buduaar sukeldub seekordse gurmeekooliga merede ja ookeanide sügavustesse, et oma talviste pidulaudade katteks sealt kõige värskemaid mereannielamusi kaasa püüda. 5. oktoobril seame sammud Tallinna vanalinna, Seafood Bar restorani, et sealse pererahva ja peakoka Dmitri poolt meile valitud parimast mereanni toorainest viis erinevat rooga valmistada ja kõik valminud toidud ka hiljem hea maitsta lasta. Külastame ka Piprapood sahvreid ning kaasame meie maitseelamustesse nii sobivamaid maitseaineid kui ka muudki kõige põnevamat ja hõrgumat serveeringulisa. Ja nagu alati, naudime ka sel korral maitsetega sobivaid joogikooslusi, mida on meile kaasa toonud Pernod Ricard Estonia. Naudime üheskoos maitseid, seltskonda ning õpime mereanniroogi kodugurmeena valmistama. Kui sa soovid koos oma kaaslasega meiega ühineda, siis vasta allolevatele küsimustele ühe ja ainsa õige vastusega. Vastused leiad aktiivlinkidele klikates ja oma teadmisi kasutades või guugeldades. Jäta meile oma kontaktandmed ja oota 4. oktoobri pealelõunal kõnet fortuunainglilt. Loodetavasti olete just Sina ja su kaaslane tema seekordseks lemmikuks. Loosiingel valis võitja! Palju õnne Kristina Soosaar. Buduaar kirjutab sulle!
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!