VÕITJAD! GURMEEKOOL “Suvised koogid ja kokteilid”. Võida kursus endale ja kaaslasele!

21 kommentaar
VÕITJAD! GURMEEKOOL “Suvised koogid ja kokteilid”. Võida kursus endale ja kaaslasele!

Buduaari Gurmeekool toimub taas! Seekord suubume suvemeeleoludesse ja võtame ette suveõhtute magusroogade ja suviste värskendavate kokteilide tegemised. 19. aprillil algusega kell 13.00 toimub Buduaari GURMEEKOOL „Suvised koogid ja kokteilid“.

Buduaari Gurmeekool toimub taas! Seekord suubume varsti saabuvasse suvemeeleolusse ning võtamegi ette suveõhtutesse sobivate magusroogade ja värskendavate kokteilide tegemised. 

19. aprillil algusega kell 13.00 toimub Buduaari GURMEEKOOL „Suvised koogid ja kokteilid“.

Ka seekord kaasame teid, kallid lugejaid, sellele mõnusale ja õige magusale kooskokkamisele. Kui Sinul on piisavalt magusasoont ja sa oled vähemalt 18aastane, et alkoholiga valmistatud kokteilidesegamisest ja maitsemisest osa võtta, siis leia allolev valikvastustega mäng, osale ning  jää 16. aprilli pärastlõunal kutset ootama.

Loosime välja kaks võitjat, kes on oodatud koos kaaslasega meiega ühinema.

19. aprilli suundume Piritale ja koputame kell 13.00 TiguToit uksele, sest meid juba oodatakse seal. Viibime koos TiguToit pererahvaga kolm tundi nende ilusates köögi- ja toidunautimiseruumides, valmistame hõrke kooke ja desserte ning õpime kokteilide segamise kunsti. Tigutoidu inimesed on kogemustega võõrustajad, kes korraldavadki selliseid elamusrohkeid toidukoolitusi, kus isetegemise missioonist saab meeleolukas käed-külge-pidu! Kokkamiseüritust jääb meenutama ka meie fotograafi poolt ülesvõetud pildigalerii.

Meie sõbrad Tridensist toovad kaasa kokteilideideed, nende valmistamise oskused ja vajaminevad komponendid. Kindlasti on nendega ühes mahedamaitselise Kreeka brändi Metaxa erinevad aastakäigud ning sensuaalsust õhkava apelsinimaitselise prantsuse likööri Cointreau varu.

Kuidas nende jookidega saavad jäätised, koogid, tordid ja desserdid unustamatult hea maitsenüansi, tuleb meile näitama karismaatiline Hanne Paljak. Meie Gurmeekooli magusameister Hanne on olnud toiduajakirja „Oma Maitse“ looja ning aastaid ajakirja “Toit ja trend” kaasautoriks, seda retseptide loomisel, toitude valmistamisel ja nende pildile jäädvustamisel. Naine, kellel on lõpmatult palju maitseideid ja kes paneb samaväärse rõhu ka efektsele välisilmele.

 

Vasta küsimustele ühe ja ainuõige vastusega. Vastused leiad klikkides värviliselt esiletoodud sõnadele. Täida ära kontaktväljad ja saada vastused teele.

Kel on loosiõnne, need oodaku, et võtame Teiega ühendust 16. aprilli pealelõunal. Toredat vastamist ja head õnne!

VÕITJAD loositud! Meiega tulevad kokkama Liisa Marie ja Kristina koos kaaslastega . Palju õnne.! Buduaar võtab võitjatega ühendust.

Õiged vastused on: 1) martsipan 2) hobikokad, samuti profikokad 3) 12-aastane Metaxa 4) viimane vastus, ei ole tõene. Ei jäätu. 5)toidukoolitusi, firmaüritusi … 6) Tema segu kõrge kvaliteediga … 7) siirupeid, karastusjooke … 8) Cointreau