Reklaam sulgub sekundi pärast

Võitjad Kaja ja Mario! Vasta ja võida pääse kahele! Buduaari ja Prike GURMEEKOOL: Itaalia köök

Aeg on õige, et jälle Buduaari maitsva gurmeekooliga algust teha! Ilmad on külmad, keha vajab tugevamat toitu, kuid mitte ainult! Endiselt on meie maitsemeeled otsimas vaid hõrgumaist hõrgumaid maitsenüansse. Seekord avastame koos sõpradega Itaalia köögi saladusi.

Tule Sinagi koos oma kaaslasega meie ja meie sõpradega stiilsesse FoodStudiosse meeleolukale ja maitsvale kokakursusele!
Leia allolevatele küsimustele õiged vastused ja sisesta oma andmed ja vajuta SAADA. Loosime välja kaks buduaarikat, kes saavad koos kaaslastega meiega ühineda.
Loosiõnn naeratab õnnelikele võitjatele 31. oktoobril.

Aeg on õige, et jälle Buduaari maitsva gurmeekooliga algust teha! Ilmad on külmad, keha vajab tugevamat toitu, kuid mitte ainult! Endiselt on meie maitsemeeled otsimas vaid hõrgumaist hõrgumaid maitsenüansse. 

Seekord avastame koos sõpradega Itaalia köögi saladusi.


Tule Sinagi koos oma kaaslasega Buduaariga ja meie sõpradega stiilsesse FoodStudiosse meeleolukale ja maitsvale kokakursusele!

Leia allolevatele küsimustele õiged vastused, sisesta oma andmed ja vajuta SAADA. Loosime välja kaks osavõtjat, kes saavad koos kaaslastega meiega ühineda.
Loosiõnn naeratab õnnelikele võitjatele 31. oktoobril.

 
Buduaari ja Prike gurmeekool leiab aset 3. novembril algusega kell 14.00 Tallinnas FoodStudios, kus meid ootab palju kiitust pälvinud Fish&Wine peakokk Riho Heinmets

Sõbrad Prikest toovad kaasa nüüd Eestis saadaval kvaliteetseid ja kõige ehedamaid Itaalia toiduaineid Casa Rinaldi Modena valikust. Casa Rinaldi puhul on tegemist ühe suurima Itaalia õlide ja balsamicode tootjaga, kelle valikusse kuuluvad lisaks eelpool nimetatutele ka salati- ja pastakastmed, pastad ja pestod ning palju-palju muud. Loe lisa SIIT. Millega me täpsemalt seda maitsvat novembriõhtut rikastame, otsustab meie Gurmeekooli peakokk Riho Heinmets.

Kuna Prike on tuntud kui juhtiv veinide ja alkohoolsete jookide maaletooja Eestis, siis ei puudu meie laualt toidu ja Itaalia veini kooslus ning magustoidu maitsele on sügavust lisamas sobivaima likööri maitsebukett.


Ürituse GALERII avaldame Buduaar.ee veebis. Buduaari talveajakirjas leiad rikkaliku retseptivaliku valminud roogadest ning oleme võtnud plaani neid ka veebis Kokakunsti rubriigis jagama hakata. 

Toredat õigesti vastamist!

Loosiõnn naeratas Kaja Gutmannile ja Mario Johansonile, kes ühinevad meiega sel toredal gurmeepäeval!