JAMIE VAATAB kevadesse uute supertoitudega

5 kommentaari
JAMIE VAATAB kevadesse uute supertoitudega

Esimeste kevadiste linnukeste lauluga on kohal ka värske Jamie ajakirja number.
Toome lugejateni suurima valiku tervislikke ja maitsvaid retsepte nii kiiresti valmivaks lõunasöögiks kui veidi erilisemaks nautlemiseks.

Esimeste kevadiste linnukeste lauluga on kohal ka värske Jamie ajakirja number, mis toob lugejateni suurima valiku tervislikke ja maitsvaid retsepte nii kiiresti valmivaks lõunasöögiks kui veidi erilisemaks nautlemiseks.

Kaanestaariks on selles numbris pannkoogid, mis lihtsalt viivad keele alla nii vanaema salaretsepti järgi tehes kui ka koos põnevate uuendustega valmistatuna. Traditsioonilise liha valmistamiseks varume seekord kannatust, sest fookuses on „kaua tehtud kaunikesed“ ehk väga aeglaselt ja madalal temperatuuril küpsetatud liharoad, mis maitsevad eriliselt hõrgult.

Sellest numbrist alustab oma uue rubriigiga Jamie Oliver isiklikult, kes esitleb käesoleva aasta igas numbris ühe päeva jagu retsepte, millest igaühes troonib vähemalt üks supertoiduaine. Lisaks rõõmustab Jamie Oliver tööinimesi põnevate ja vaheldusrikaste retseptidega, mis loodud just selleks, et lõunapausi enam vahele jätta ei ole võimalik. No ja kui sellest veel vähe, siis mõnusad soojendavad supid ja kartulitoidud on need, mis su lõpuks ikka kööki meelitavad.

Uusi rubriike on veelgi – Veski Matiga koostöös teeme ninad jahuseks, aga et ikka põnev oleks, siis kasutame lisaks harjumuspärasele nisujahule mitmeid põnevaid jahusid, nagu riisi-, tatra-, kaera, jt jahud.

Lihavõttepühade tähistamiseks on ajakirjas kohe mitu inspireerivat lugu. Gurmeekoolis valmisid neile pühadele mõeldes isuäratavad toidud küülikust, pardimaksast, riivjuustust ja loomulikult kohupiimast. Lisaks aga juhendame, kuidas munad sellel aastal šokolaadist saaksid sündida.

Maailmamaitsetesse sukeldudes pakub avastamisrõõmu aasiapäraste salatite valik ja reisilugu, mis viib Barbadose saarele, kus rumm vürtsitab iga juba niigi ülevoolavalt rõõmsaks tegevat toitu.

Mõnusat kevadeootust koos Jamie ajakirjaga!