Reklaam sulgub sekundi pärast

GALERII! Buduaar koos sõpradega Gurmeekoolis

Buduaar ja sõbrad veendusid, et kui valmistada toitu meeldiva võõrustaja juures ja koos toredate inimestega, ongi tekkinud hea tuju, mis on hea toidu valmimise eelduseks. See ongi vist kõik!? Seekord mitte, sest tegemist oli gurmeekursusega ja meie poolt valminud toit pidi maitsema ka kui gurmeenauding. Seega vajasime ikka pisut veel - vaid parimaid, värskemaid koostisaineid; kogemustega juhendajat ning toidunaudinguid täiustavaid joogitäiendusi.

Buduaar ja sõbrad veendusid, et kui valmistada toitu meeldiva võõrustaja juures ja koos toredate inimestega, ongi tekkinud hea tuju, mis on hea toidu valmimise eelduseks. See ongi vist kõik!?

Seekord mitte, sest tegemist oli gurmeekursusega ja meie poolt valminud toit pidi maitsema ka kui gurmeenauding. Seega vajasime ikka pisut veel – vaid parimaid, värskemaid koostisaineid; kogemustega juhendajat ning toidunaudinguid täiustavaid joogitäiendusi.   

24. jaanuaril Tallinnas Nõmme mändide all külalislahke Toiduakadeemia peresse kogunesid inimesed, keda ühendas üks ühine nõrkus – nõrkus maitseelamuste ja nende isetegemise vastu. Meid ootas perenaine Anneli Mihhonina, kes viis meid sisse rütmi, mis meenutas vahemerelikku elustiili - toimeta, ole sina ise, naudi koosolemise aega ja armasta elu ennast. Meeleolule lisas tuge maasikane tervitusjook Fresita.

Toiduakadeemia chef Tarvo Kullama väljendas oma esmaklassilisust juba kursuslastele ettevalmistatud retseptide, koostisainetega, mis ootasid tegijaid nii esmalt tutvuma ja küsimusi esitama ja seejärel ka tegema. Siinkohal tänud Talleggile hõrgu, värske ja parima kodumaise kanaliha saatmise eest ja Fazerile jumaliku maitsega magustoidu valmimise eest. Tänud ka meie roogade maitsestajale Meirale ning sügavust, tasakaalustamist ja naudinguid lisanud veinide eest Argentiina suurima Trapiche veinimajast pärit veinide eest Altia Eestile.

Gurmeekokkadeks olid: Buduaari koostööpartneritest sõbrad Heili Aavik, Karin Golubev, Tiina Tikva, Katri Teller, Ekke Lainsalu, Marit Soobik. Buduaar.ee lugeja Piret Rommot ja tema kaaslane Karmo Kuusküll. Tallegi FB fänn Monika Hiiesalu ja Buduaari toimetusest Marge Rahu, Annika Urm, Krista Maldur, Kätrin Karu.
Valmistasime peakoka abiga 4 hõrku rooga, mille esimese eelroa retsepti leiad siit. Meie peakoka Tarvo Kullamaga usutlus aga SIIN.

Oleks iga töönädala algus nii meeltmööda ...

[gallery ids="1932361,1932367,1932374,1932381,1932390,1932398,1932405,1932412,1932419,1932426,1932434,1932441,1932448,1932455,1932462,1932469,1932478,1932484,1932491,1932499,1932507,1932514,1932523,1932532,1932539,1932546,1932552,1932560,1932567,1932573,1932580,1932588,1932595,1932602,1932612,1932619,1932627,1932635,1932643,1932649,1932656,1932665,1932674,1932681,1932688,1932695,1932701,1932708,1932715,1932724,1932730,1932737,1932744,1932752,1932760,1932768,1932778,1932785,1932794,1932801,1932808,1932816,1932823,1932831,1932837,1932844,1932852,1932859,1932867,1932874,1932881,1932891,1932898,1932907,1932914,1932922,1932929,1932936,1932943,1932950,1932958,1932965,1932973,1932982,1932991,1933001,1933008,1933015,1933027,1933034,1933041,1933049,1933058,1933064,1933071,1933078,1933085,1933095,1933103,1933110,1933117,1933125,1933133,1933141,1933148,1933155,1933163,1933171,1933178,1933184,1933194,1933200,1933208,1933216,1933225,1933231,1933239,1933249,1933257,1933263,1933269,1933276"]