Galerii: Rumours korraldas uue peakoka auks eksklusiivse galaõhtusöögi VIP-idele

33 kommentaari
Galerii: Rumours korraldas uue peakoka auks eksklusiivse galaõhtusöögi VIP-idele

Pühapäeval, 4. detsembril toimus restoranis Rumours gala-õhtusöök uue prantslasest peakoka Emile Hebrardi auks. Kutsutute hulgas oli edukaid ärimehi, poliitikuid, suure-mate meediaväljaannete esindajaid, kolleege teistest restoranidest, kultuuri-, kunsti- ja moevaldkonnas tegelejaid ning teisi Eestis tuntud inimesi. Teiste seas osalesid õhtusöögil Prantsuse suursaadik Frederic Billet abikaasaga, ärimees Priit Pihelpuu, pankur Rain Lõhmus beebiootel kaasaga, ärimehed Elar Sarapuu ja Meelis Lao elukaaslasega,  Andres Peets abikaasaga, Fashion Palace’i omanik Johannes H. Wientjes, Koit Toome ja Kaia Triisa, Anu Saagim, Iris Tomson, Diana Arno, Jelena Solomina, Hendrik Toompere, Roberto de Silverstri, Feliks Mägus ja teised. Uksel tervitasid külalisi Rumoursi omanikud Stanislav Burjanski ja Ilja Monogarov.

Pühapäeval, 4. detsembril toimus restoranis Rumours gala-õhtusöök uue prantslasest peakoka Emile Hebrardi auks. Kutsutute hulgas oli edukaid ärimehi, poliitikuid, suure-mate meediaväljaannete esindajaid, kolleege teistest restoranidest, kultuuri-, kunsti- ja moevaldkonnas tegelejaid ning teisi Eestis tuntud inimesi. Teiste seas osalesid õhtusöögil Prantsuse suursaadik Frederic Billet abikaasaga, ärimees Priit Pihelpuu, pankur Rain Lõhmus beebiootel kaasaga, ärimehed Elar Sarapuu ja Meelis Lao elukaaslasega,  Andres Peets abikaasaga, Fashion Palace’i omanik Johannes H. Wientjes, Koit Toome ja Kaia Triisa, Anu Saagim, Iris Tomson, Diana Arno, Jelena Solomina, Hendrik Toompere, Roberto de Silvestri, Feliks Mägus ja teised. Uksel tervitasid külalisi Rumoursi omanikud Stanislav Burjanski ja Ilja Monogarov.

Sellel õhtul oli külalistel võimalus lõõgastuda ning hinnata tõeliselt suurepäraseid prantsuse köögi maestro Emile Hebrardi hõrgutisi, nautides samas eheda prantsuspärase õhtu harmoonilist olustikku ja peent interjööri koos laitmatu teenindusega.

Õhtujuht Zhenja Fokin pöördus rahva poole küsimusega, millised mõtted ja meeleolud neid valdavad ning sai ülimat rahulolu ja kiitvaid hinnanguid tulvil mõtteavaldusi.  Õhtukülaliste hinnangud ületasid isegi restorani omanike ja selle ürituse organiseerijate – Stanislav Burjanski ja Ilja Monogarovi ootusi. Marge Rahu, Rain Lõhmuse, Frederic Billet‘ ja tema abikaasa sõnul – suurepärane köök, meeldiv üllatus gurmaanidele, teenindus kõrgel tasemel, interjöör ja muusikaline meelelahutus ja üldse kogu õhtu jättis kutsutud külalistele hea mulje.

Emile Hebrard pakkus gala-õhtusöögil külalistele erilise euroopaliku tasemega menüü, millele lisasid vürtsi prantslasliku kulinaariakunsti peened šedöövrid. Pearoogadele lisandus õrnamaitseline Napoleoni salati valik pardifilee lõikudega, apelsini magret, õunaviilud ja päikesekuivatatud tomatid. Õhtu eriliseks hõrgutiseks pakuti õrna lambaliha veinikastmes peekoni-lagritsa mousse’ga. Pearoogade vahele sobis hästi sidruni sorbee. Õhtu kulminatsioon – dorada crumble pestoga seenepadjakesel. Gurmaanide pidusöögi lõpetas dessert erilise kulinaarse esituse saatel – Napoleoni tort Emile Hebrardi isikliku retsepti järgi.

Prantsuse koka uue menüüga saavad nüüd tutvust teha kõik huvilised. Astu läbi kas lõunasöögiks või õhtusöögiks, Rumoursi kohta leiad rohkem infot SIIT.

Vaata galeriist, kes olid galaõhtusöögile kutsutud: