Reklaam sulgub sekundi pärast

Gurmeekooli pildid! Palju häid maitseid ja toredaid inimesi

Ühe Eesti suureima toidu, alkoholi ja muude heade kaupade maaletooja firmast Tridens, ühe kokakunsti ja häid maitseid armastava Priidu ärgitusel, saime meie Buduaari naised ja meie  teised head sõbrad, taaskord maitsta, naerda ja õppida. Tähtedeseis oli hea ning 11.11 leidis aset Buduaari gurmeekool: Talvised pidulaua hõrgutised.

Ühe Eesti suurima toidu, alkoholi ja muude heade kaupade maaletooja firmast Tridens, ühe kokakunsti ja häid maitseid armastava Priidu ärgitusel, saime meie Buduaari naised ja meie teised head sõbrad taaskord maitseid, meeleolu ja tarkusi.


Tähtedeseis oli hea ning 11.11 leidis aset Buduaari gurmeekool: Talvised pidulaua hõrgutised.

Talvegurmee staarideks said mõnusalt limpsitava Dooley's koorelikööri kolm maitset ja päris peened Šoti viskid The Glendronach 12 YO ja Benriach Single Peated Malt 10YO. Esimene neist rohkem naistekas, teine aga mehine. Samuti tekitasid elevust ja imetlust meie talvise gurmeekooli pidulaua retseptide autori ja köögikunsti šnittide õpetaja Imre Kose loodud Gourmet Club kaubamärgi alt ostetavad hõrgud maitsestajad ja küpsetiste segud. 

Külalisteks kutsusime nii meie Buduaarist kui Priit Tridensist sõpru, kellele on kokakunst kireks oma põhitöö kõrvalt ning lisaks oli oodatud ka Buduaari veebimängu võitja. Gurmeekooli valikvastustega mängu armas võitja ja tema kaaslane, jätsid meile küllaltki sügava mulje oma teadmiste osas toidumaailmast. Kõikide meie kohtumispaigaks sai Tallinnas asuva hotelli Kreutzwaldi armas, ilus ja õdus restoran Nipernaadi.

Lahke perenaise Liina ja restorani Nipernaadi peakoka Jevgeni abita poleks meil esmalt olnud nende peenete toitude koostisosasid ning suhteliselt tõenäoliselt oleks sealse peakoka assisteerimiseta ka üks plaaditäis tuuletaskuid ununenud igaveseks ahju küpsema. Pliidi juures, kus Imre tegutses oli põnevam show ja teadmistevoog, kui ahju ees oodates.

Tore gurmeeseltskond oli järgmine: Imre Kose, Priit Vaht, Anna-Liisa Ernitz, Maarja Habak, Cathy Tullkvist, Hendrik Toompere, Liina Pärlin, Jevgeni Cherdantsev, Krista Maldur, Marge Rahu, Marget Haug, Greta-Maria Klaasmaa, Kristiina Virt, Mari Ojasaar, Jesper Parve, Kersti Rahnel, Hedith Allmann ning meie fotograaf Urmas Kamdron.

Vaata meie kokkamist allolevast galeriist, võta järgmine kord ka ise osa ja leia retseptid Buduaar Shopping talvenumbrist või vahetult enne jõule ja aastavahetust ka Buduaari veebist.

Krista Maldur

[gallery ids="1878147,1878154,1878161,1878168,1878175,1878182,1878190,1878198,1878206,1878213,1878220,1878227,1878234,1878241,1878249,1878256,1878263,1878270,1878277,1878284,1878291,1878299,1878306,1878314,1878320,1878325,1878332,1878339,1878346,1878355,1878363,1878371,1878378,1878385,1878392,1878399,1878408,1878415,1878420,1878427,1878435,1878442,1878449,1878456,1878463,1878470,1878476,1878484,1878491,1878497,1878504,1878511,1878519,1878526,1878533,1878541,1878549,1878556,1878563,1878570,1878577,1878584,1878591,1878598,1878606,1878614,1878622,1878629,1878636,1878643,1878650,1878657,1878664,1878671,1878678,1878685,1878691,1878699,1878707,1878715,1878721,1878731,1878737,1878745,1878754,1878762,1878769,1878777,1878784,1878792,1878799,1878807,1878814,1878820,1878827,1878835,1878842,1878851,1878858,1878866,1878873,1878881,1878889,1878915"]