Köögikupjaga kokkamas: Gurmeekooli GALERII!

37 kommentaari
Köögikupjaga kokkamas: Gurmeekooli GALERII!

22. augustil kogunesime koos toredate sõprade ja koostööpartneritega Noblessneri sadama allveelaeva angaari, kus Köögikubjasena tuntud Juha Rantanen avas suvel oma gurmeetoite pakkuva restorani Café Noble.

22. augustil kogunesime koos toredate sõprade ja koostööpartneritega Noblessneri sadama allveelaeva angaari, kus Köögikubjasena tuntud Juha Rantanen avas suvel oma gurmeetoite pakkuva restorani Café Noble.

Meie sooviks oli Juha maitsesaladuste loori kergitada, et saabuvatel sügisõhtutel ka oma koduse gurmeemenüü nimekirja rikastada.

Juha Rantaneni poolt pakutud uhke menüü sisaldas nii sügisande puravikke, kukeseeni, metsamarju kui ka hõrke kalasid ning suussulavaid šokolaade, mis olid maitsestatud Lõuna-Aafrika jookidega. Nendeks olid Nederburg veinimaja veinid ja kooreliköör Amarula. Saime ka ise veidike roogade valmimisele kaasa aidata. Tegime pisut hakkimistööd, A.Vogel ökomaitseainetega maitsestamist ning õppimisime ka serveerimiskunsti. Buduaari naiskonnast võtsid gurmeekokkamisest ja lõunasöögist osa Marge, Krista, Keit ja Kristiina. Meiega ühinesid veebimängu võitja Signe koos kaaslase Ralfiga. Mõnusa meeleolu ja olemise eest suur tänu teile Monika, Helen ja Terje, kes kostitasid omaltpoolt veinide ja koorelikööriga. Buduaari kutsutud sõpradest olid meile seltskonda pakkumas Merle, Kadi, Villu, Eret, Meelis, Martin ja Kati.
Selle päeva maitsvate roogade retseptid avaldame kõikidele Buduaari sügisajakirja lugejatele ning sügiskuudel ka iga nädal veebirubriigis kokakunst.