Olen juba päris pikalt otsinud uut maitseelamust ja lõpuks ometi ma leidsin selle. Minu uueks lemmikuks on värsked rannakarbid veinikastmes. Ma garanteerin sulle, et see imemaitsev leem, taevalikud karbid ja pokaal valget veini juba külmaks ei jäta. Proovi kindlasti! Olen juba päris pikalt otsinud uut maitseelamust ja lõpuks ometi ma leidsin selle. Minu uueks lemmikuks on värsked rannakarbid veinikastmes. Ma garanteerin sulle, et see imemaitsev leem, taevalikud karbid ja pokaal valget veini juba külmaks ei jäta. Proovi kindlasti! Kogus: 2-le Tulemus: Tuba täis värsket merelõhna ja maitse, mis on lihtsalt taevalik Kalorid: 1 rannakarp annab umbes 7-10 kilokalorit Muusikasoovitus: Ellen Allien “Flashy Flashy” Vaja läheb: 500 g värskeid rannakarpe 1 tšillipipar 3 küüslauguküünt 1 sibul oliiviõli umbes 4 dl kuiva valget lauaveini 1 spl fariinisuhkrut 1 tl soola Kuidas teha: Pese, puhasta, koputa! Kõigepealt pese hoolikalt rannakarbid. Tuletan meelde, et karbid peavad olema suletud. Kui leiad mõne lahtise karbi, mis kiirelt ennast sinu koputamise peale sulgeb, siis kõlbab ka see söömiseks. Järgnevalt haki peeneks küüslauk, sibul, tšillipipar ja prae pannil umbes 2 minutit. Lisa vein, suhkur ja sool ning kuumuta keemiseni. Seejärel lisa rannakarbid, kata pann kaanega ja hauta umbes 7 minutit või kuni kõik karbid on kenasti avanenud. NB! Kui mõni karp peale kuumutamist ei avane, siis viska see lihtsalt minema. Mõnusaid maitseelamusi! Johanna
mänguasjad — FOTO: 123rf HOIATUS Eesti elu TARBIJAKAITSE HOIATUS: turule on tulnud kaks ohtlikku mänguasja
Katrin Lust/Instagram USSIMÄRK Ilu ja mood TOHOH, KUI UHKE USS: KATRIN LUST jättis Gucci saabastega märgi maha
new look — FOTO: New Look - hoolitse oma õrna ja tundliku naha eest! Sisuturundus Kuidas hoolitseda õrna ja tundliku naha eest?