Merilin Taimre retsept: eriti marjane kodujuustu-banaaniparfee

Merilin Taimre retsept: eriti marjane kodujuustu-banaaniparfee

Kevad on kohe-kohe ukse taga ning jäätis tundub liiga patune bikiinivormi saavutamiseks? Pakun teile maitsva ja tervisliku alternatiivi, kuidas oma magusaisu peletada!

Kevad on kohe-kohe ukse taga ning jäätis tundub liiga patune bikiinivormi saavutamiseks? Pakun teile maitsva ja tervisliku alternatiivi, kuidas oma magusaisu peletada!

Ühele

Vaja läheb:

125 g kodujuustu

200 ml külmutatud mustikaid

200 ml külmutatud maasikaid

1 banaan

Valmistamine:

Valmista maasikakaste kas eelneval päeval või paar tundi eelnevalt. Selle jaoks vala potti täpselt nii palju vett, et põhi oleks kaetud ja lisa maasikad. Kuumuta keskmisel tulel, kuni maasikad on sulanud. Purusta kahvliga, lisa soovi korral magusainet ning lase veel tulel muliseda. Jäta külmkappi jahtuma ning paksenema.

Püreesta omavahel kodujuust ja mustikad ning lisa soovi korral magusainet. Viiluta banaan.

Kihita kõik koostisosad sobivasse klaasnõusse järgmiselt: maasikakaste, banaaniviilud ja mustika-kodujuustukreem.

Kaunista meelepäraselt ning naudi!

 

Vaata kõiki Merilini retsepte SIIT