Galerii! Buduaari kokkamisüritus restoranis Dominic

Galerii! Buduaari kokkamisüritus restoranis Dominic

Viimasel oktoobrikuupäeval, reedel kogunesid Buduaari naised ja nende head sõbrad imeilusasse ja luksuslikku restorani Dominic, et osa saada magusagurmeest, joogielamustest ja seltskondlikust kooskokkamisest.

Viimasel oktoobrikuupäeval, reedel kogunesid Buduaari naised ja nende head sõbrad imeilusasse ja luksuslikku restorani Dominic, et osa saada magusagurmeest, joogielamustest ja seltskondlikust kooskokkamisest.

Restoranis ootasid meid sealne peakokk Allar Oeselg ja kokteilimeister Aron Rahu, kelle juhendamisel ja kellega koos valmistasime viis erinevat hõrku šokolaadidesserti ning segasime kokku erinevaid talveaega sobivaid jooke. 

Valmistasime ja nautisime järgmisi maitseid:

Cavalier piimašokolaadi mousse; Šokolaadifondant Brüsseli moodi; Lumise Tallinna valge fondant; Efektne piimašokolaadijäätis; Vürtsikad trühvlid tumedast šokolaadist.

Valmisid võrratud desserdid, mille šokolaaditooraineks olid äsja Eestisse müügile saabunud kvaliteetsest Belgia Cavalier tumedad ja piimašokolaadid. Lisaks kvaliteedile on kõikidele suurematele ja väiksematele magusagurmaanidel hea teada, et Cavalier šokolaadid ei sisalda suhkrut, vaid nad on magustatud loodusliku magustaja – steviaga. Valge šokolaadi gurmee valmis aga tuntud Saksa kvaliteediga Schogetten šokolaadist.

Šokolaadide juurde imehästi sobiva glögi pärines Vana Tallinn valikust ning trendikad kokteilid said kokku segatud uuest selle aasta hittliköörist Vana Tallinn Winter Spice.

Retseptid avaldame Buduaari Shopping talvises ajakirjas ja detsembrikuus ka Buduaar.ee veebis TOIT; TERVIS ja SPORT rubriigis.

Gurmeekoolist võtsid osa buduaar.ee veebimängu võitjad Airi Põdra ja Ketlin Muttel, külalised Jana Hallas, Ženja Fokin, Kaido Pajumaa. Šokolaadid tõid kaasa Tridensist Maia Ohtla, Kristel Ott, Evelyn Rank, Priit Vaht ja Vana Tallinnaga kostitas Anna-Kai Tõrs ning Buduaari esinduseks oli Krista Maldur, Marge Tava ja Greta-Maria Klaasmaa.

 

Krista Maldur