Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas rasvu põletav toit on ikka olemas?

Arvatakse, et mõned toiduained nagu greip ja ananass võivad põletada rasvu. Kuid kas see ikka on tõsi? Geniusbeauty.com paljastab tõe.

Arvatakse, et mõned toiduained nagu greip ja ananass võivad põletada rasvu. Kuid kas see ikka on tõsi? Geniusbeauty.com paljastab tõe.

Greip ei tee Sind peenemaks

Teadlaste sõnul pole olemas sellist maagilist toodet, mis lihtsalt põletab rasvu. Muidugi, kuulsused võivad meile rääkida, kuidas nad greipi söövad ning tänu sellele kaalus juurde ei võta, kuid greipt ei oma võimet põletada rasvu: see on kasulik kui puuvili ning mitte midagi enamat.

Ka ananass ei suuda seda

Ananass on arvatavasti väga kasulik figuurile, sest sisaldab bromeliin ensüümi – ainet, mis lagundab rasvu otse rasvkoelt. Aga tegelikult osaleb bromeliin valkude seedimisel ning selle võime rasvu põletada on lihtsalt populaarne väljamõeldis.

Kuulus kapsasupp ei aita kaalu langetada

Kuulsal kapsasupil, mis on valmistatud sellerist ning kapsast, on täpselt sama mõju nagu igal teisel köögiviljasupil, mis ei sisalda liha.

Vähem kaloreid – halvem tuju

Kogu nende imeliste toodete maagiline efekt peitub selles, et need sisaldavad vähem kaloreid. Otse loomulikult võtad Sa alla, kui sööd enamasti madala kalorsusega toitu. Kuid arstid ütlevad, et koos saledama figuuriga saad Sa endale ka nõrkuse, apaatia ja loidumuse.

 

Anneli Allikas-Parv