RETSEPT: LUISA RÕIVASE kodune karulaugupesto

634 kommentaari
RETSEPT: LUISA RÕIVASE kodune karulaugupesto
Luisa Rõivas

Luisa Rõivase karulaugupesto sobib imeliselt nii pastaroale lisandiks kui ka hoopis võileivakatteks.

Karulauk kasvab enamasti metsades, ent sa võid seda leida ka oma koduaiast. Enamasti võib esimesi karulaugutaimi kohata aprillis, seega hooaeg on tõepoolest juba käes.

Karulauk sisaldab eeterlikku õli ning rikkalikult C- ja B-grupi vitamiine ja lisaks veel mitmesuguseid mineraalaineid.

Tegemist on ühe imelise organismipuhastajaga, mis aitab sinu kehast välja viia kõik ebavajaliku, mis on talvel kehasse kogunenud.

Retsept on aga järgnev:

150 g karulauku

70-80 g parmesani või mõnda muud kõva laapjuustu

3 spl toorjuustu

4-5 spl oliiviõli

poole sidruni mahl

soola, pipart

päevalilleseemneid

Pane kõik komponendid saumikserisse ja mikserda pestoks. Soola ja pipart võid ka hiljem maitse järgi lisada.

Foto: Luisa Rõivas