Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: PUDER, mis maitseb kui magustoit

tttuuli.ee

Tuuli Ivainen

Tegemist on suurepärase kooslusega, kus on rikkalikult tekstuure ja põnevaid maitseid.

Kuigi banaan sobib ka viilutatuna suurepäraselt hommikuputru kaunistama, sobib see veelgi paremini püreestatult hoopis pudru sisse segatuna. Tulemuseks on tõeliselt kreemine kombo! Tuuli Ivainen jagab oma blogis võrratut hommikupudru retsepti: Vaja läheb: (kogus ühele) 50-60g kaerahelbeid 2 väiksemat küpset banaani 2tl kookossuhkurt 1/2 tl kaneeli näpuotsatäis soola meelepäraseid (külmutatud) marju: mustikad, mustsõstad, põldmarjad, vaarikad Tee nii: Keeda kaerahelbed veega pehmeks ning purusta samal ajal kahvliga banaan. Kui puder on peaaegu valmis, lisa sisse püreestatud banaan, 2 teelusikatäit kookossuhkurt, pool teelusikatäit kaneeli, näpuotsatäis soola ning keeda tasasel tulel veel paar minutit kuniks puder on mõnusalt kreemine. Pudru valmides serveeri marjadega ning lase enne söömist paar minutit jahtuda, nii maitseb puder kõige paremini! [caption id="attachment_3050778" align="alignnone" width="865"] Foto: Tuuli Ivainen[/caption]