Reklaam sulgub sekundi pärast

Suus sulav seenepirukas! RETSEPT!

Praegu on Eesti metsad maitsvaid seeni täis ning suus sulava seenepiruka materjal omast käest võtta! Valmista kindlasti samal päeval kui serveerid, sest sooja ja värskena on nad kõige maitsvamad!

Praegu on Eesti metsad maitsvaid seeni täis ning suus sulava seenepiruka materjal omast käest võtta! Valmista kindlasti samal päeval kui serveerid, sest sooja ja värskena on nad kõige maitsvamad!

Koostisained:
1/2kg pärmi-lehttaigent
väike potitäis seeni
250 g singikuubikuid
2 sibulat
4 muna
1 karp Merevaiku
100 ml piima või rõõska koort
õli
või
sool
pipar

Kuidas valmistada:
1. Kupata ja jahuta seened.
2. Prae pannil õli ja või segus väikeseks hakitud seenetükid, singikuubikud ja sibul. Maitsesta pipra ja soolaga ning lisa Merevaik ja piim.
3. Keeda ja jahuta munad
4. Lisa tükkideks lõigatud munad seentele, singile ja sibulale ning sega õrnalt.
5. Lõika lehttaignast ruudud ning pane sisu taignatükkidele, keera kolmnurgaks kokku ning vajuta kahvliga lahtised ääred kaunilt kinni.
6. Küpseta 180 kraadises ajus 20-25 minutit.

 

Autor: Helena-Reet Ennet