Eesti Vabariik tähistab tänavu oma 102. aastapäeva ning selle erilise sündmuse raames sobib pidulauale just see imeliselt maitsev vahukooretort, mille valmistamine on lihtsamast lihtsam. Minimaalse ajakuluga tort tahab enne serveerimist pisut ka külmikus tahenemist - piisab paarist tunnist, kuid sa võid selle valmis teha ka eelmisel päeval. Vaja läheb: 1 biskviitpõhi 4 dl vahukoort 200 g kohupiimapastat 2 tl vanillisuhkrut 4 sl suhkrut piima (immutamiseks) soovi korral riivitud valget või tumedat šokolaadi, marju Tee nii: Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ning seejärel sega sisse kohupiimapasta ja suhkrud. Lõika biskviitpõhi ettevaatlikult pooleks, immuta alumist põhja kergelt piimaga ning määri peale korralik kiht vahukooresegu. Aseta peale teine biskviit ning immuta taas piimaga. Kata kook pealt ja äärtest ülejäänud vahukooreseguga. Kaunista riivitud šokolaadiga ning kindlasti võiks enne serveerimise päeval lisada tordile ka näiteks sulatatud kirsse või vaarikaid.
Laura Põldvere — FOTO: Laura Põldvere/Instagram EKSKLUSIIV Pere ja kodu “LÕPUKS OLIN SEITSME HINDU mehega ühes hostelitoas.”
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!