Reklaam sulgub sekundi pärast

5 TOITU, MIDA OLED siiani valesti söönud

Oleme harjunud mõningaid toite sööma ühel kindlal viisil ning ilmselt pole enamik meist isegi juurelnud selle üle, kas me neid tegelikult ka õigesti sööme. Ajakiri Women's Health tõi välja viis toitu, mida oleme siiani valesti tarbinud ning kuidas neid tegelikult sööma peaks.

1. Banaanid

Enamik inimesi koorib banaani kobara murdumiskohast, kuid tegelikult on olemas palju lihtsam moodus, kuidas vili koore seest kätte saada. Suru banaani ettevaatlikult teisest otsast ning koor peaks avanema. 

2. Sushi

Kas oled kunagi asetanud nigiri't (kala riisipalli peal) sojakastme sisse ning seejärel kirunud, kui sushi laiali laguneb? Lihtne nipp on keerata nigiri teistpidi ning kasta soja sisse riisi peal olev kala - delikatess ei lagune laiali, kuid kala saab sojakastmega kokku.

3. Granaatõun

Granaatõunaseemned on väga maitsvad näiteks salatites. Ainus probleem seisneb selles, et neid on raske ilma segaduseta lahti saada. Tee noaga koore sisse viilud, kasta vili veekausi sisse ning rebi granaatõun ribadeks. Seemned vajuvad kausi põhja ning koor ja vili tõusevad pinnale. 

4. Pistaatsiapähklid ja karbid

Kas oled kunagi võidelnud pistaatsiapähkliga, mis ei avane? Üritad küüntega seda lahti rebida, kuid sellest hoolimata koor ei avane? Järgmine kord proovi koore ja pähkli vahele poolik koor suruda. Selle abil peaks pähkel lihtsalt avanema.

Sama nipp kehtib ka karpide puhul. Kui karp ei taha koore küljest lahti tulla, siis proovi see teise koorega lahti saada. Need töötavad nagu looduslikud söögipulgad.

5. Õun

Kas sul on kunagi olnud probleeme õuna söömisega? Pool puuviljalihast jääb südame külge, sest sa ei jaksa seda enam närida? Kas teadsid, et õunasüda on tegelikult söödav? Mõned teadlased väidavad, et ka seemneid tasuks süüa või siis võid need välja sülitada.