Me kasutame küpsiseid. Need aitavad meil teid meeles pidada!
Saan aru
Mis on küpsised?

Teisipäev, 20. oktoober

Kaspar, Kasper, Jasper 

Telesaated
tv3
TV3
Lisaks..
tv6
TV6
Lisaks..
3plus
3+
Lisaks..
Jälgi meid:

Köök ja söök

GURMEEKOOL: Tiramisu

GURMEEKOOL: Tiramisu

Hõrk tiramisu kroonib Buduaari suvise gurmeekooli, mille lihtsad ja maitsvad road valmisid restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

GURMEEKOOL: hõrk lasanje

GURMEEKOOL: hõrk lasanje

Itaalia köök ei jäta ühtegi toidusõpra külmaks. Sedapuhku jagame Buduaari suvises gurmeekoolis lasanje retsepti, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

GURMEEKOOL: Sea sisefilee seene-trühvlikastmega

GURMEEKOOL: Sea sisefilee seene-trühvlikastmega

Buduaari suvise gurmeekooli sea sisefilee seene-trühvlikastmega, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose käe all, maitseb oivaliselt ning seda on lihtne valmistada.

GURMEEKOOL: Cacio e pepe

GURMEEKOOL: Cacio e pepe

Täna tutvustame Buduaari suvisest gurmeekoolist rooga nimega Cacio e pepe, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

GURMEEKOOL: Gamberetti alla marinara

GURMEEKOOL: Gamberetti alla marinara

Täna tutvustame Buduaari suvise gurmeekooli varamust Gamberetti alla marinarat, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

GURMEEKOOL: Gamberetti alla griglia

GURMEEKOOL: Gamberetti alla griglia

Sedakorda jagame Buduaari suvises gurmeekoolis Gamberetti alla griglia retsepti, mis valmis restorani Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

GURMEEKOOL: Mozzarella caprese

GURMEEKOOL: Mozzarella caprese

Itaalia köök ei jäta ühtegi toidusõpra külmaks. Buduaari suvise gurmeekooli lihtsad ja maitsvad road valmisid restoranis Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all ning esmalt jagame mozzarella caprese retsepti.