Kahe päevaga on soolalõhe külmikus valmis ja see tähendab, et kui sa soovid kala aastavahetusel lauale panna, siis tuleks tegutseda kohe. Lõhe soolamine on imelihtne ja tulemus on lausa fantastiline! Vaja läheb: 0,5 kg värsket lõhefileed 1 – 1,5 spl kvaliteetset helbelist meresoola näpuotsaga tl suhkrut soovi korral purustatud valget pipart, värskelt hakitud tilli Tee nii: Puhasta filee hoolikalt luudest, sega omavahel maitseained ja jaota ühtlaselt fileele laiali. Kõige peale pane ohtralt hakitud tilli. Nüüd lõika filee kaheks võrdseks osaks ning aseta teineteise peale nii, et kalanahk jääks välja poole. Keera filee paberisse, aseta toidukile sisse ja pane raskuse alla külmkappi. Näiteks aseta kalale mõni raske klaaspurk peale. Hoia kala külmikus kaks päeva ja enne serveerimist lõika fileest sobivad viilud.
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?