Reklaam sulgub sekundi pärast

Ahjukana tükeldamise ABC

Advendi algusega hoogustub kohe ka ahjukanade läbimüük. Mis võiks olla mugavam, kui eelmaitsestatud kana ahju pista ja see juba poole tunni pärast lauale kanda. Et serveering aga võimalikult ilus välja näeks, näitas Talleggi peakokk Kuno Kitsing, kuidas ahjukanaga toimida ja seda õigesti tükeldada. Tekst: Pille-Mai Helemäe

Advendi algusega hoogustub kohe ka ahjukanade läbimüük. Mis võiks olla mugavam, kui eelmaitsestatud kana ahju pista ja see juba poole tunni pärast lauale kanda. Et serveering aga võimalikult ilus välja näeks, näitas Talleggi peakokk Kuno Kitsing, kuidas ahjukanaga toimida ja seda õigesti tükeldada.

Tekst: Pille-Mai Helemäe

Kana tükeldamise ABC:

[gallery ids="1924773,1924778,1924784,1924789,1924795,1926304,1926310,1926317,1926323,1926330,1926336,1926342,1926350,1926355,1926360,1926366"]