Reklaam sulgub sekundi pärast

Amarula eksootiliselt maitsvad retseptid

Ilmad on tõeliselt talviselt külmad. Kuumast Aafrikast pärit kooreliköör Amarula toob läbi maitsemeelte soojuse ja eksootika ka pakaselisse veebruaripäeva.

Ilmad on tõeliselt talviselt külmad. Kuumast Aafrikast pärit kooreliköör Amarula toob läbi maitsemeelte soojuse ja eksootika meie pakaselisse veebruaripäeva

Kosutav kuum Amarula kohv


4 cl Amarula Cream’i
kuuma kohvi
Kalla kuum kohv tassi ning vala peale Amarula Cream. Kaunista riivitud piimašokolaadiga.


Amarula Cream'i maitselised kana poolkoivad

Koostisained:

8 väikest kana poolkoiba
1 küüslauguküüs
0,5 sidruni mahl
30 ml Amarula Cream'i
50 ml astelpajumoosi
1 tl jahu
1 sl seedermänni seemneid
tšilliga kanamaitseainet
ürdisoola
Valmista poolkoivad ette, tõmmates neil naha kondi otsani lahti.
Sega purustatud küüslauk, sidrunimahl, Amarula Cream, astelpajumoos, jahu, seedermänni seemned ja maitsesta. Kata saadud seguga poolkoivad ja tõmba nahk tagasi. Aseta küpsetusnõusse ja vala peale ülejäänud kaste.
Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit, kuni koivad on kuldsed ja kergelt pruunistunud.
Serveeri soojalt või külmalt kerge salatiga.


Talveõhtusse ka desserdiks sobiv kokteilisoovitus nimega Pruun elevant

6 cl Amarula Cream’i
100 ml piima
100 ml Coca-Cola’t
Šeigi Amarula Cream ja piim koos jääga ning kurna. Lisa Coca-Cola ja sega õrnalt.
Vala sisu kõrgesse kokteiliklaasi.

Hea Buduaarikas! Vasta ka meie allolevale küsitlusele.  Tea, et Amarula koorelikööri degustatsioon toimub 9. veebruaril Buduaari 2012 ilulemmiku valimisel Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas. NB! Tegemist on alkoholiga.

 Amarula - tõelise Aafrika hing!