Amarula suurest retseptivõistlusest võttis osa palju häid retsepte, kus kaheks põhikomponendiks pidid olema Amarula Cream ja kohv. Kolm parimat retsepti tasustati luksusliku Amarula pinkikukotiga. Vaata allpool väikest valikut parimatest ja isuäratavamatest retseptidest. Amarula suurest retseptivõistlusest võttis osa palju häid retsepte, kus kaheks põhikomponendiks pidid olema Amarula Cream ja kohv. Kolm parimat retsepti tasustati luksusliku Amarula pinkikukotiga. Vaata allpool väikest valikut parimatest ja isuäratavamatest retseptidest. Simple the best ehk Amarula Napoleonitort Vaja läheb:PÕHI500g valmis lehttainastKREEM: 100g jahu200g suhkrut 0.5sl tärklist5 munakollast6,5 dl piima1dl kohvi 0,5dl Amarula likööri Valmista kõigepealt kreem, sest see vajab jahtumist. Vahusta munakollased suhkruga ja sega hoolikalt jahu-tärklise seguga. Vala suuremasse paksupõhjalisse potti. Teises potis kuumuta piim, kohv ja Amarula liköör peaaegu keemiseni ( mitte keema! ). Vala kuum piim peene joana munavahu hulka. Kuumuta tasasel kuumusel ja pidevalt segades, kuni kreem muutub paksu hapukoore sarnaseks. Tõsta pliidilt ja jäta jahtuma. Samal ajal jaga tainas viieks osaks ja rulli kõik osad hästi õhukeseks. Küpseta kõik viis põhja eraldi, igaühte 225°C juures 5 minutit. Lao serveerimisalusele põhi ja selle peale 3 mm paksuselt kreemi. Jätka, kuni neljas, kõige pealmine kiht on kreem + puru ( viies põhi lähebki selle puru jaoks ). Pane kook üheks ööpäevaks külmikusse. Lõika ümara vormiga tordist sobivad tükid ja kaunista tsilli niidikestega. Rukkileiva Amarulamisu Klassikaline Itaalia magustoit Tiramisu mis on saanud vastavalt retseptivõistluse normidele endale uue näo, kus peaosalised saavad väga hästi läbi. Vaja läheb:100g toorjuustu50g kohupiimapastat50g valget šokolaadi50g rõõska koort 35%4cl Amarulat100g riivleibalahustuvat kohvi Valmistamine:Sulata šokolaad ja sega kokku toasooja toorjuustu, Amarula ja kohupiimapastaga. Lisa ettevaatlikult vahustatud vahukoor. Maitsesta pool kreemi lahustuva kohviga. Nii saad veel rohkem siiruviirulisemaks hõrgu magusroa muuta. Lao kihiti leivapuru ja kreem läbipaistvasse pitsi või pokaali. Viimaseks kihiks jäta leivapuru. Tõsta hõrgutis tunnikeseks enne serveeimist külmikusse. Amarula moccachino väikse vürtsiga Vaja läheb: 3/4 tassi kangemat kohvi1 tl fariinisuhkrut1 sl rõõskkoort0,5 tl piparkoogimaitseainet1 tl vanillisuhkrut1 tükike tumedat šokolaadi2 cl Amarula liköörikaunistamiseks 2 sl magusat vahukoort ja näpuotsatäis kakaod. Tee nii:Pane tassi põhja maisteained, vala peale kuum kohv ja sega. Lisa liköör. Kaunista vahukoore ja kakaoga ning naudi! Vaata pilte ja teisi retsepte siit!
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?