Selle hõrgu eelroa retsepti autoriks on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama. Kokal kulus retsepti väljatöötamiseks menüü teiste retseptidega võrreldes kauem aega, sest lõpptulemuseks oli soov pakkuda teise eelroana mahlase sisuga kalorite poolest kerget rooga. Selle hõrgu eelroa retsepti autoriks on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama. Kokal kulus retsepti väljatöötamiseks menüü teiste retseptidega võrreldes kauem aega, sest lõpptulemuseks oli soov pakkuda teise eelroana mahlase sisuga kalorite poolest kerget rooga. Toit valmistati Buduaari Gurmeekooli kursusel ja teostajateks olid Tiina Tikva ning Marit Soobik. Välja tuli eriliselt maitserikas ja mahlane eelroog, mille tegemine ei võta sugugi kaua aega. ÕHULINE PARMESANI-KANALIHARULL serveeritud rohelisel salatipadjal koos röstitud kirsstomatitega Kanaliharull: • 3 Talleggi muna • 30 g Parmesani juustu• 150 g Talleggi Delikatess kanahakklihasegu• 40 g tomatipastat• Maitsestamiseks : Tüümiani, majoraani, soola, pipart ja õli Salat: • minimangold• beebispinat• Maitsestamiseks: oliivõli, 1 sidruni mahl, soola, suhkurt , pipart Röstitud tomatid: • kirsstomatid• küüslauk• india pähklid• Maitsestamiseks: õli, soola, pipart [gallery ids="1934035,1934042"]
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Kolmekas — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Kolmekas“ tulistavad huumorikahurid: Uuspõld, Valting, Puurad, Nebel ja Jõekalda!
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas