Buduaari GURMEEKOOl vol 3: Õhuline parmesani-kanaliharull röstitud kirsstomatitega

13 kommentaari
Buduaari GURMEEKOOl vol 3: Õhuline parmesani-kanaliharull röstitud kirsstomatitega

Selle hõrgu eelroa retsepti autoriks on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama. Kokal kulus retsepti väljatöötamiseks menüü teiste retseptidega võrreldes kauem aega, sest lõpptulemuseks oli soov pakkuda teise eelroana mahlase sisuga kalorite poolest kerget rooga.

Selle hõrgu eelroa retsepti autoriks on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama. Kokal kulus retsepti väljatöötamiseks menüü teiste retseptidega võrreldes kauem aega, sest lõpptulemuseks oli soov pakkuda teise eelroana mahlase sisuga kalorite poolest kerget rooga.

Toit valmistati Buduaari Gurmeekooli kursusel ja teostajateks olid Tiina Tikva ning Marit Soobik. Välja tuli eriliselt maitserikas ja mahlane eelroog, mille tegemine ei võta sugugi kaua aega.

ÕHULINE PARMESANI-KANALIHARULL serveeritud rohelisel salatipadjal koos röstitud kirsstomatitega

Kanaliharull:

• 3 Talleggi muna
• 30 g Parmesani juustu
• 150 g Talleggi Delikatess kanahakklihasegu
• 40 g tomatipastat
• Maitsestamiseks : Tüümiani, majoraani, soola, pipart ja õli

Salat:

• minimangold
• beebispinat
• Maitsestamiseks: oliivõli,  1 sidruni mahl, soola, suhkurt , pipart
 
Röstitud tomatid:

•  kirsstomatid
•  küüslauk
•  india pähklid
•  Maitsestamiseks: õli, soola,  pipart

Sarnased artiklid