GURMEEKOOL: Gamberetti alla marinara

Ajakiri Buduaar

Maksim Toome

Täna tutvustame Buduaari suvise gurmeekooli varamust Gamberetti alla marinarat, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

Vaja läheb:

200 g Kapten Granti krevette

Foto: Kapten Grant

25 g küüslauku

150 g tomatikastet

75 ml vahukoort

5 ml kalapuljongi konsentraati

2 g oreganot ja basiilikut

2 g tšillipipart

Soola ja pipart maitse järgi

Värsket peterselli serveerimiseks

Valmistamine:

Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk, tšilli ja oregano ning sool ja pipar. Seejärel vala pannile tomatikaste ja kalapuljong. Sega sellesse värske basiilik, vahukoor või ja krevetid ning hoia kastet mõned minutid tulel. Serveeri värske peterselliga.