Täna tutvustame Buduaari suvise gurmeekooli varamust Gamberetti alla marinarat, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Vaja läheb: 200 g Kapten Granti krevette Foto: Kapten Grant 25 g küüslauku 150 g tomatikastet 75 ml vahukoort 5 ml kalapuljongi konsentraati 2 g oreganot ja basiilikut 2 g tšillipipart Soola ja pipart maitse järgi Värsket peterselli serveerimiseks Valmistamine: Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk, tšilli ja oregano ning sool ja pipar. Seejärel vala pannile tomatikaste ja kalapuljong. Sega sellesse värske basiilik, vahukoor või ja krevetid ning hoia kastet mõned minutid tulel. Serveeri värske peterselliga.
Liis Lemsalu — FOTO: Erakogu LAPSEOOTUS Pere ja lapsed KLÕPSUD: PEAGI SÜNNITAV Liis Lemsalu rokkis laval nagu homset poleks
Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar pojaga — FOTO: Tanja Mihhailova-Saar/Instagram MUINASJUTULINE Seltskonnauudised LUMMAVAD KAADRID: Tanja Mihhailova-Saar jagas tähendusrikkaid hetki unelmate perepuhkusest
Maarja-Liis Ilus ja Eda-Ines Etti — FOTO: Karli Saul STIILSED NAISED Ilu ja mood ILUS VAADATA: Maarja-Liis Ilus ja Eda-Ines Etti näitasid uhkel glamuuripeol tõelist klassi
Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Brigitte Susanne Hunt/Instagram ZEVAKIN JA HUNT Seltskonnauudised BRIGITTE SUSANNE HUNT: Andrei Zevakin tahab mind