Täna tutvustame Buduaari suvise gurmeekooli varamust Gamberetti alla marinarat, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Vaja läheb: 200 g Kapten Granti krevette [caption id="attachment_3060993" align="alignnone" width="152"] Foto: Kapten Grant[/caption] 25 g küüslauku 150 g tomatikastet 75 ml vahukoort 5 ml kalapuljongi konsentraati 2 g oreganot ja basiilikut 2 g tšillipipart Soola ja pipart maitse järgi Värsket peterselli serveerimiseks Valmistamine: Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk, tšilli ja oregano ning sool ja pipar. Seejärel vala pannile tomatikaste ja kalapuljong. Sega sellesse värske basiilik, vahukoor või ja krevetid ning hoia kastet mõned minutid tulel. Serveeri värske peterselliga.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?