Buduaari GURMEEKOOL: Itaalia köök. Baileys Minti ja Carameli trühvlid

36 kommentaari
Buduaari GURMEEKOOL: Itaalia köök. Baileys Minti ja Carameli trühvlid

Buduaari Gurmeekooli aastavahetuse retsept tutvustab sulle Itaalia köögi pärleid. Paku peokülalistele isetehtud Baileys Minti ja Carameli trühvleid. Retsepti autor on Fish and Wine peakokk Riho Heinmets.

Buduaari Gurmeekooli aastavahetuse retsept tutvustab sulle Itaalia köögi pärleid. Paku peokülalistele isetehtud Baileys Minti ja Carameli trühvleid. Retsepti autor on Fish and Wine peakokk Riho Heinmets.

Baileys Mint ja Caramel trühvlid

  • 300 g tumedat šokolaadi
  • 100 g kakaopulbrit
  • 50 ml Baileys Minti või Carameli
  • 100 ml vahukoort
  • 50 g võid

Valmistamine:
Sega potti kokku vahukoor ja Baileys ning lase keema tõusta. Tõsta pott tulelt ja sega sisse šokolaad. Sega seni, kuni kogu šokolaad on sulanud. Sega sisse või ja vispelda seni, kuni mass muutub ühtlaseks. Vala saadud segu umbes 20 x 20 cm küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja aseta külmikusse. Kui segu on tahenenud, lõika soovitud tükid ja veereta neid kakaopulbris.

 

Koostisosa soovitus: Baileys Mint Chocolate
Baileys Mint Chocolate’i puhul lisandub klassikalisele koorelikööri maitsele kerge piparmündi ja šokolaadi maitsenüanss.

 

 

 

 

 

 

Koostiosa soovitus: Baileys Creme Caramel
Baileys Creme Carameli puhul lisandub klasskalisele koorelikööri maitsele kerge karamelli maitsenüanss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Joogisoovitus: Baileys Irish Cream Original
Baileys Irish Cream Original on valmistatud kolmekordse destilleerimise läbinud Iiri viskist, rõõsast koorest (mis moodustab joogi mahust poole), looduslikest maitseainetest, milleks on naturaalne vanilje ja kakao.

 

 

 

Unustamatuid maitseelamusi!
Buduaar.ee