Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari GURMEEKOOL: Itaalia köök. Sitsiilia pesto ja Parma singiga bruschettad

Buduaari Gurmeekool jätkab ja seekord on teemaks Itaalia köök, mis küll kedagi ükskõikseks ei jäta. Esimese retseptina tutvustame, kuidas teha bruschettasid ja neile imemaitsvat Sitsiilia pesto ja Parma singi katet. Retsepti autor on Fish and Wine peakokk Riho Heinmets.

Buduaari Gurmeekool jätkab ja seekord on teemaks Itaalia köök, mis küll kedagi ükskõikseks ei jäta. Esimese retseptina tutvustame, kuidas teha bruschettasid ja neile imemaitsvat Sitsiilia pesto ja Parma singi katet. Retseptide autor on Fish and Wine peakokk Riho Heinmets.

Bruschettad


  • 1 tk tumedat ciabbattat
  • 3-4 küüslauguküünt
  • 2-3 rosmariinioksa
  • Casa Rinaldi oliiviõli

Valmistamine:
Viiluta ciabatta ja aseta küpsetusplaadile, piserda peale oliiviõli ning lisa rosmariinioksad ja küüslauk. Rösti ahjus seni, kuni bruschettad on kuldpruunid.

Sitsiilia pesto ja Parma singi bruschetta-kate

  • 300 g Casa Rinaldi Sitsiilia pestot
  • 100 g Parma sinki
  • 50 g kirsstomateid
  • Casa Rinaldi trühvliõli maitse järgi

Valmistamine:
Viiluta Parma sink õhukesteks ribadeks ja lõika kirsstomatid neljaks ning sega pestoga. Maitseta soola ja pipraga.


Koostisaine soovitus: Casa Rinaldi Sitsiilia pestokaste

Casa Rinaldi pestokaste Sitsiilia retsepti järgi apteegitillist, taimeõlist, tomatitest ja mandlist (190 ml). Casa Rinaldi tooted on müügil suuremates Selverites üle Eesti.

 

 

 

Koostisaine soovitus: Casa Rinaldi neitsioliiviõli
Casa Rinaldi neitsioliiviõli trühvlitükkidega (250 ml). Casa Rinaldi tooted on müügil suuremates Selverites üle Eesti.

 

 

 

 

 

 

 

Joogisoovitus: Zonin Prosecco
Zonin Prosecco Special Cuvee on kerge, värske ja puuviljane vahuvein Itaaliast. Casa Vinivola Zonin on Itaalia üks suurimaid ning tänini perekonnaettevõttena toimivaid veinimaju, mille veinid on rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud.

 

 

 

 

 

 

Unustamatuid maitseelamusi!
Buduaar.ee