Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI GURMEEKOOL tuleb varasuviste roogadega! Võida osalus!

Buduaari Gurmekool tuleb taas! Sel korral kokkame varasuvise ajakirjanumbri tarvis kergeid, põnevaid ja tervislikke roogasid, mille keskmes on Rannamõisa linnuliha, Farmi uudistoode maitsestamata Skyr ning maitsemeelte täienduseks oleme lisanud ka kerged veinid. 

Rannamõisa linnulihavalikust tuleb kokkamisele kalkuni kintsufilee. Kalkuniliha on alati tervislik valik, sisaldades vähe rasva, kuid rohkelt valku, ning sobides nii kevadisele grillipeole, kergele salatile kui täienduseks vokiroogadesse.

Farmi Skyr on Skandinaavia päritolu hapendatud piimatoode, mis sobib kõikides retseptides asendama nii jogurtit kui kohupiima. Konsistentsilt ongi Skyr midagi kohupiima ja jogurti vahepealset, toode on madala rasvasisaldusega, kuid kõrge valgusisaldusega, mida valmistatakse spetsiaalse juuretisega, mis annab tootele omapärase maitse. Maitsestamata Skyr on naturaalse ja neutraalse maitsega, mistõttu sobib see nii magusate kui soolaste lisanditega. 

Cono Sur Bicicleta Riesling on puuviljase karakteriga, värske ja veidi parfüümse aroomiga valge vein, milles on tunda jasmiini, kuivatatud puuvilju, laimikoort, ingverit ja magusaid tsitruseid. Maitse on mahlakalt puuviljane ja kerge kreemja vürtsikusega. Sobib hästi kana ja linnulihast roogade ning aasiapäraste toitude juurde, mereandidest ja kalast valmistatud toitude kõrvale, samuti sushi, sashimi, salatite, suupistete ja eelroogade ning pehmete juustude lisandiks.

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir on keskmise täidlusega punane vein, mille maitse on elegantselt marjase karakteriga, kus on tunda üleküpsenud metsmaasikaid, punaseid marju, ka küpseid punaseid luuvilju, järelmaitses lisab struktuuri tasakaalukalt vürtsikas marjapark. Sobib hästi nii küpsetatud sealiharoogade, metslinnuliha, punaveinikastmete, grillitud-röstitud juurviljade, lihapõhiste pajaroogade, aga ka pastade ja tomatikastmete ning pehmete juustude kõrvale.

Buduaari Gurmeekool leiab taas aset juba järgmisel teisipäeval, 11.04 kell 15 restoranis La Tabla.

Kui ka Sina soovid Gurmeekoolist osa võtta, kirjuta kommentaaridesse, kuidas oled Sina oma toitudes kalkuniliha või Skyri kasutanud. Kommenteerida saab sisselogitud kasutajana või lisades oma meiliaadressi (nähtav vaid toimetusele). Õnneliku võitja koos kaaslasega loosime välja reedel, 07.04 kell 14

Palju ônne! Gurmeekooli on oodatud AnneliS koos kaaslasega.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.