Alustame Buduaari Gurmeekooli retseptide jagamisega. Season 1 vol 1 ehk esimese hooaja esimene retsept on gurmeekursusel valminud hõrk eelroog. Retsepti autor Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama valis selle eelroa valmistamisel peamiseks koostisosaks muskaatkõrvitsa, mille maitse erineb sootuks meie omast kodumaisest kõrvitsast. Ka on toitude maitsetes tunda tugevalt Tai köögi mõjutusi. Tarvo armastus Tai köögi maitsete vastu sai alguse sellest ajast, kui ta Tallinnas restoranis Siam tailasest peakoka käe all kaks aastat töötas. Tai köök võlub teda just maitsete selguse ja värskuse poolest ning ka seepärast, et Tai toidus on vürtsides mõnus magusa ja hapu tasakaal. Selle maitsva ja kauni kirgasoranži kreemsupi ja sinna juurde hõrgud kanafileevardad valmistasid gurmeekooli kursuslased Karmo Kuusküll, Marge Rahu, Katri Teller ja Kätrin Karu. MUSKAATKÕRVITSA-KOOKOSPIIMASUPP röstitud kanafileevarrastega Kanalihavardad: • 1 spl valget pipart • 2 spl kollast karrit • 1 spl soola • 75 g suhkurt • 400 g kookospiima • 50 g austrikastet • 50 g õli • 1,2 kg Talleggi jahutatud kanafileed Supp: • 1500 g kõrvitsat• 4 küüslauguküünt • 1 sibul• 1 dl kuiva valget veini • 1 dl puljongit • Kanalihavarraste marineerimisleem• Maitsestamiseks võid, õli, soola, pipart [gallery ids="1934029,1934225"]
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?