Buduaar sukeldus seekordse gurmeekooliga merede ja ookeanide sügavustesse, et oma talviste pidulaudade katteks sealt kõige värskemaid mereannielamusi kaasa püüda. Kohtusime Tallinna vanalinnas, The Seafood Bar Tallinn restoranis oma toredate sõpradega, et sealse pererahva ja peakokk Dmitri Fomenko valitud parimast mereannitoorainest viis erinevat rooga valmistada ning kõik valminud toidud ka hiljem hea maitsta lasta. Sobivate joogikoosluste osas hoolitsesid meie eest Pernod Ricard Estonia sommeljee Evelin ja kokteiliprofid Reet ja Tanel. Kokteili-show’d pakkus Mikk Seafood Bar restoranist. 5. oktoobri maitsvast pärastlõunast võtsid osa veel meie sõbrad ja meelelahutusmaailmas tuntud inimesed Laura, Martin, Jana ja Robert, Buduaari koostööpartnerid Helen, Inga, Anu, Katri ja veebimängu võitjad Kristina ja Signe, Buduaari naised Marge, Kaidi, Meriliis ja Krista ning pererahvas Lili koos suurepäraste kokkade Dmitri Fomenko, Jelena Jelesina ja Artjom Skvortsoviga. Valmisid järgmised road: *Austrid punase sibula vinegretiga * Huntahvena carpaccio * Sidrunheina consommé krabi-ragoon’idega * Sinimerekarbid valge veini kastmes * Tuunikalasteik Roogade juurde sobitusid šampanjad, veinid ja Plymouth Gin baasil džinnikokteil. Retseptid ja joogikooslused avaldame Buduaari ajakirja november-detsember 2017 numbris.
Keili Sükijainen — FOTO: TV3 AASTA SEKSIKAIM Seltskonnauudised KUI KAUNIS: AASTA SEKSIKAIM naine Keili Sükijainen avaldas oma siirad emotsioonid
Canva/TV3.ee — FOTO: Canva.ee Buduaari mängud Suur kokanduse fännide duell – kui hästi sa tunned Jamie´t või Gordonit?
Maarja Kerner-Ader — FOTO: Maarja Kerner-Ader/Instagram KODU Kodu ja Aed KLÕPS: ERATREENER ARGO ADERI ja tema abikaasa Maarja Kerner-Aderi terrass sai ägeda uuenduse
Küpsisetort — FOTO: Marju Karin/Instagram KÜPSISETORT Köök ja söök RETSEPT: MARJU KARINI küpsisetorti armastavad kõik mehed ja lapsed