FIGUURISÕBRALIK RETSEPT: Johandra apelsinikana nuudlitega

Johandra

Buduaar

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin teab, kuidas süüa nii, et kõht saab mõnusalt täis ning lisakilode pärast muret tundma ei pea.

Tervislik apelsinikana nuudlitega valmib lihtsalt ning maitseb lausa imeliselt.

Vaja läheb: (kogused arvesta vastavalt sööjate arvule)

Kanakintsuliha

1 sl ingverit

2 küüslauguküünt

1 tl tšillihelbeid

2 sl sojakastet

250ml 100% apelsinimahla

2 sl tärklist

1 porgand

rohelist sibulat

1 punane tšilli

1 pakk munanuudleid

soola, pipart, mett

praadimiseks oliiviõli

Apelsinikaste:

Tükelda kanakintsud kuueks (bitesize). Prae kana pannil 1 sl õliga pruuniks ja tõsta kõrvale. Samale pannile lisa 1 sl riivitud ingverit, 2 küünt küüslauku ja 1 tl tšillihelbeid – prae keskmisel kuumusel kuni küüslauk on kuldpruun. Seejärel lisa 250ml 100% apelsinimahla ja 2 sl sojakastet. Valmista tärklise ja vee segu (2 sl ja 2 sl), kui mahl on keema läinud, lisa tärklisesegu ning sega kuni kaste on muutunud paksuks. Maitsesta mee ja soolaga. Sega kanatükid kastmesse.

Nuudlid:

Tükelda porgand, roheline sibul ja punane tšilli. Prae need oliiviõliga pannil kuldpruuniks. Lisa keedetud munanuudlid (mis on pooltoored, keeda max 3 minutit). Maitsesta soolaga.

Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN.

Foto: Johandra