Reklaam sulgub sekundi pärast

FIGUURISÕBRALIK RETSEPT: Johandra apelsinikana nuudlitega

Buduaar

Johandra

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin teab, kuidas süüa nii, et kõht saab mõnusalt täis ning lisakilode pärast muret tundma ei pea.

Tervislik apelsinikana nuudlitega valmib lihtsalt ning maitseb lausa imeliselt. Vaja läheb: (kogused arvesta vastavalt sööjate arvule) Kanakintsuliha 1 sl ingverit 2 küüslauguküünt 1 tl tšillihelbeid 2 sl sojakastet 250ml 100% apelsinimahla 2 sl tärklist 1 porgand rohelist sibulat 1 punane tšilli 1 pakk munanuudleid soola, pipart, mett praadimiseks oliiviõli Apelsinikaste: Tükelda kanakintsud kuueks (bitesize). Prae kana pannil 1 sl õliga pruuniks ja tõsta kõrvale. Samale pannile lisa 1 sl riivitud ingverit, 2 küünt küüslauku ja 1 tl tšillihelbeid - prae keskmisel kuumusel kuni küüslauk on kuldpruun. Seejärel lisa 250ml 100% apelsinimahla ja 2 sl sojakastet. Valmista tärklise ja vee segu (2 sl ja 2 sl), kui mahl on keema läinud, lisa tärklisesegu ning sega kuni kaste on muutunud paksuks. Maitsesta mee ja soolaga. Sega kanatükid kastmesse. Nuudlid: Tükelda porgand, roheline sibul ja punane tšilli. Prae need oliiviõliga pannil kuldpruuniks. Lisa keedetud munanuudlid (mis on pooltoored, keeda max 3 minutit). Maitsesta soolaga. Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN. [caption id="attachment_3101978" align="alignnone" width="665"] Foto: Johandra[/caption]