Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin teab, kuidas süüa nii, et kõht saab mõnusalt täis ning lisakilode pärast muret tundma ei pea. Tervislik apelsinikana nuudlitega valmib lihtsalt ning maitseb lausa imeliselt. Vaja läheb: (kogused arvesta vastavalt sööjate arvule) Kanakintsuliha 1 sl ingverit 2 küüslauguküünt 1 tl tšillihelbeid 2 sl sojakastet 250ml 100% apelsinimahla 2 sl tärklist 1 porgand rohelist sibulat 1 punane tšilli 1 pakk munanuudleid soola, pipart, mett praadimiseks oliiviõli Apelsinikaste: Tükelda kanakintsud kuueks (bitesize). Prae kana pannil 1 sl õliga pruuniks ja tõsta kõrvale. Samale pannile lisa 1 sl riivitud ingverit, 2 küünt küüslauku ja 1 tl tšillihelbeid – prae keskmisel kuumusel kuni küüslauk on kuldpruun. Seejärel lisa 250ml 100% apelsinimahla ja 2 sl sojakastet. Valmista tärklise ja vee segu (2 sl ja 2 sl), kui mahl on keema läinud, lisa tärklisesegu ning sega kuni kaste on muutunud paksuks. Maitsesta mee ja soolaga. Sega kanatükid kastmesse. Nuudlid: Tükelda porgand, roheline sibul ja punane tšilli. Prae need oliiviõliga pannil kuldpruuniks. Lisa keedetud munanuudlid (mis on pooltoored, keeda max 3 minutit). Maitsesta soolaga. Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN. Foto: Johandra
TOHOH Seltskonnauudised KLÕPS: GRETE JA ERGO KULD näitasid, millega nende hommikusöök voodis tegelikult lõppes
pilt: erakogu EKSTREEMNE Seltskonnauudised BRIGITTE SUSANNE HUNT tegi ekstreemse paljastuse oma elus toimuva osas
erakogu PÜHA PÜSS Seltskonnauudised PÜHA PÜSS: nurjatutes bikiinides Marju Karini tütar ajab mehed pöördesse