Gerli Padari retsept on lihtne ja väga omapärane viis meilgi populaarse tavalise peakapsa valmistamiseks. Lisaks annab see kapsa närimisele hoopis uue tähenduse. Gerli Padari röstitud kapsas: Vaja läheb: Väike värske peakapsas Õli Riivjuust Sool/pipar Röstitud sibul Tee nii: Lõika kapsas pikuti neljaks sektoriks. Aseta ahjuvormi ja piserda peale õli. Kuumuta ahi 200 kraadini ja lase küpseda vähemalt 35 minutit. Lisa maitseained ja riivjuust. Enne serveerimist puista peale röstitud sibulat.
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Rõivaste perekond ja Kaupo Karelson — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram Ilu ja mood TÕELINE GLAMUUR: LUISA JA TAAVI RÕIVASE tütre Miina Rihanna Rõivase uhke kotike röövis peol kogu tähelepanu
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?