Grillitud lõhe

Grillitud lõhe

Grillitud lõhe on üks parimaid kalaroogasid, mida tasuks kindlasti enne sügise tulekut ära proovida. Kutsu kokku sõbrad ning pange grill hakkama. Nautige neid viimaseid suvehetki koos hea seltskonna, hõrgutavate toiduaroomide ja naturaalse siidriga.


 

Grillitud lõhe
kahele inimesele

Vaja läheb:

2 lõhemedaljoni
2 spl sojakastet
2 spl mett
1 spl inglise sinepit
natukene oliivõli

 

Valmistamine:

Kõigepealt valmista marinaad. Selleks seda kõik koostisained kokku ning vala see kala peale. Lase umbes 20 minutit seista, raputa üleliigne marinaad maha ning grilli ahjus või söegrilli peal kuskil 20 minutit. Küpsetamisaeg oleneb ahjust ja kuumusest. Serveeri koos köögiviljawokiga.

*Lõhe asemel võid ka forelli kasutada

 

Toredaid maitseelamusi! 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja