Karima Bizid saatis meile oma retsepti Tuneesiast. Ta on täiskohaga koduperenaine, kellele söögitegemine on ka hobi. Karima Bizid saatis meile oma retsepti Tuneesiast. Ta on täiskohaga koduperenaine, kellele söögitegemine on ka hobi. Õppinud kokana saab Karima hakkama nii soolase kui magusaga, nii Eesti, Euroopa kui Aasia köögiga, kuid huvitavaima elamuse on ta saanud hoopis haikala söömisest. Kellel haikala külmikus ootamas ei ole, siis võtku selleks retseptiks mõni muu liik:) Kala tomati ja oliividega 400-500 g valge lihaga kala või kalafileed 400 g purustatud tomateid 3 küüslauguküünt 1 punane sibul 1/2 tl tšillihelbeid või jahvatatud cayenne´i pipart 1/2 sidrunit hakitud peterselli oliiviõli 100 g musti oliive Prae oliiviõlis küüslauguviilud ja kala. Prae kala mõlemalt poolt, aga jälgi, et küüslauk ära ei kõrbeks. Maitsesta soola ja pipraga ja eemalda kala tulelt. Lisa sibul, tšilli ja sidrunikoor. Prae neid koos natuke aega. Nüüd lisa purustatud tomatid, keeda kaste natuke paksemaks, lisa oliivid ja lase keema. Siis pane kala tagasi pannile, maitsesta veel, kui on vaja, ja raputa üle peterselliga. Pigista peale sidrunimahla ning serveeri kartulipudruga. Head katsetamist! Kui sulle meeldis Karima retsept, siis saad tema blogi jälgida SIIT
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda