HÕRGUTAV RETSEPT: KOHEV ja mahlane rabarberikook

rabarberikook

Buduaar

Mis võiks olla veel parem, kui üks tõeliselt mahlane rabarberikook?

Toidublogija Ragne Värk jagab hõrgutavat retsepti, mis on lihtsamast lihtsam.

Valmistamiseks:
4 muna
180 g suhkrut
120g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

200-300 g rabarberit
2-3 sl suhkrut
1 tl kaneeli

Tee nii:

Sega kooritud ja viilutatud rabarber suhkru ja kaneeliga, jäta ootele. Vahusta munad suhkruga korralikult vahule. Lisa jahu ja küpsetuspulber ning sega ettevaatlikult tainasse. Vala tainas koogivormi, puista peale rabarberitükid ning küpseta 175 kraadi juures 25-35 minutit.

Ja ongi maitsev rabarberikook valmis nautimiseks!