Reklaam sulgub sekundi pärast

Hõrk magustoit!

Kui tekib tunne, et tahaksid midagi glamuurset ja hõrgutavat süüa siis see retsept on just sulle. See magustoit on korraga midagi väga hõrku, aga samas äärmiselt lihtne valmistada. Proovi järgi ja anna meilegi teada kuidas välja kukkus.


Grand Marnier' mousse

Vaja läheb:

1 dl Grand Marnier' d 
125g tuhksuhkrut
300g tumedat šokolaadi
250g võid (mitte soolast)
8 munakollast (suurt)
6dl 35% koort
apelsinikoort


Valmistamine:

Sulata vesivannil šokolaad, suhkur, või ja liköör pidevalt segades. Kui kõik sulanud siis lülita pliit välja, aga jäta pott veel sooja vette seisma. Klopi munakollased kiiresti lahti ja hakka vaikselt šokolaadikreemi sisse niristama samal ajal koguaeg vispeldades. Vahusta koor ning lisa ettevaatlikult šokolaadi-munasegule. Tõsta mousse eraldi magustoidukaussidesse ning kaunista riivutud apelsinikoorega. Enne serveerimist lase külmkapis 3 tundi taheneda.

*Grand Marnier' on apelsiniliköör


Magusat elamust!

Mirjam Simmer

Kokakunsti toimetaja