Reklaam sulgub sekundi pärast

HÕRK RETSEPT: VAARIKA-BLONDIED lausa sulavad suus

Womens Health paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Suvisel ajal, mil värsked vaarikad on saadaval nii turul kui maakodus, võiks neist kindlasti ka midagi erilist valmistada.

Need valge šokolaadiga blondied maitsevad lausa taevalikult. Sul läheb blondiede tegemiseks vaja ruudukujulist ahjuvormi - antud kogusega saab kenasti kaetud 20 cm läbimõõduga vormi. Vaja läheb: 100ml sulatatud võid 150ml suhkrut 2 muna natuke soola 240ml nisujahu 60ml hakitud valge šokolaadi nööpe või riivitud valget šokolaadi 200ml vaarikaid kaunistamiseks pisut kookolaaste Tee nii: Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata ca 20cm läbimõõduga ruudukujuline ahjuvorm küpsetuspaberiga. Sulata või, lisa suhkur ja näpuotsaga soola ning sega hoolikalt läbi. Nüüd lisa sinna lahti klopitud munad ja klopi segu õhulisemaks. Lisa valge šokolaad ja nisujahu ning sega kõik kenasti ühtlaseks. Vala tainas ühtlaselt vormi! Puista peale vaarikad ja küpseta umbes 30 minutit. Tõsta ahjust välja, raputa peale kookoslaaste ja lase täielikult jahtuda. Lõika blondie ruutudeks ja naudi.