Toidublogija Ragne Värk tõdeb, et kodune rukkijahuvaht on ääretult lihtne ja hea. Valmistamiseks vajad:2,5 dl mustasõstrasiirupit1 l vett125 g rukkijahu1 tl vanillisuhkrut Tee nii:Pane siirup ja vesi potti ning lase sel keema tõusta. Nirista juurde jahu ning kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades paksenemiseni. Maitsesta vanillisuhkruga (võid soovi korral lisada ka suhkrut). Lase valminud segul korralikult jahtuda ning seejärel vahusta heledaks kohevaks vahuks. View this post on Instagram A post shared by Ragne Värk * retseptid (@ragnevark)
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram UHKE ELAMUS Köök ja söök KUUMAD KAADRID: LUISA RÕIVAS sai Madridis erakordse elamuse
Buduaari suur jõulupidu — FOTO: Maksim Toome Ilu ja mood GALERII! Buduaari suur jõulupidu Butterfly Lounge`is
Anett Kontaveit ja Brent Lepistu — FOTO: Anett Kontaveit/Instagram ARMASTUS Suhted ja seks EKSOOTILINE MUINASJUTT: ANETT KONTAVEIT naudib elu jalgpallurist kallimaga
Birgit ja Indrek Sarrap — FOTO: Birgit ja Indrek Sarrap/Instagram PEREPÄEV Pere ja lapsed ILUS VAADATA: BIRGIT SARRAP jagas kaunist hetke imelisest perepäevast
Südameapteek Sisuturundus Südameapteegi ja Haut.AI koostöös valminud Virtuaalne Kosmeetik muudab revolutsiooniliselt seda, kuidas me mõistame ja addresseerime oma nahahoolduse vajadusi