Reklaam sulgub sekundi pärast

Imre Kose köögist: Eine-bruschetta Caesari salati ja pesto-lõhega

Tippkokk Imre Kose jagas Buduaariga ühe kiire, maitsva ja tervisliku retsepti, mille valmistamine on igaühele jõukohane. Retsept bruschetta Caesari salati ja lõhega on valmistatud kahele inimesele.

Tippkokk Imre Kose jagas Buduaariga ühe kiire, maitsva ja tervisliku retsepti, mille valmistamine on igaühele jõukohane. Retsept bruschetta Caesari salati ja lõhega on valmistatud kahele inimesele.

Sul läheb vaja:

2 viilu ciabatta leiba

2 spl oliiviõli

 

Pintselda viilud õliga ja rösti ahjus mõlemalt poolt kuldpruuniks.

 

2 x 100 g lõhefilee tükki

½ sidruni mahl

soola, musta pipart veskist

1 spl Vertigo Gourmet’ värsket pestot

 

Piserda lõhetükid üle sidrunimahlaga, maitsesta soola ja värske musta pipraga ning kata õhukese pestokihiga. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10–12 min.

 

150 g rooma salatit, pestud ja rebitud

½ prk Vertigo Gourmet’ Caesari kastet

25 g Parmesani laastudena

2 vutimuna, keedetud, poolitatuna

kaunistuseks rucola oksi

Aseta serveerimisel taldrikule röstitud ciabatta viil. Sega kokku salatilehed ja kaste ning tõsta viiludele. Puista üle Parmesaniga ja tõsta sellele soojalt küps lõhe. Kaunista vutimunade ja rucolaga. Soovi korral võib lisada mõned kirsstomatid.

 

[gallery ids="1972325"]