Reklaam sulgub sekundi pärast

JAMIE ajakirja Aasia eri: lisame elule vürtsi

Toidusõprade rõõmuks on Jamie ajakiri taas Eestis ning värske number saabub müügile veebruari lõpus enam kui 100 retseptiga,  mis teeb ajakirjast kõige mahukama ja sisukama toiduajakirja Eestis. 


Toidusõprade rõõmuks on Jamie ajakiri taas Eestis ning värske number saabub müügile veebruari lõpus enam kui 100 retseptiga, mis teeb ajakirjast kõige mahukama ja sisukama toiduajakirja Eestis. 

Lisaks faktile, et Jamie ajakiri on mahukaim toiduajakiri Eestis, vürtsitatakse igat numbrit rännakutega maailma eksootilistesse paikadesse. 

Veebruari-märtsi number toob lugejate lauale hulgaliselt Aasia toite ja seda nii Vietnami, Korea, Hiina, Jaapani kui ka teiste maade köökidest. Toidurännakul Aasiasse keerab rahvusvaheline stiliguru Gok Van vungi põhja ja tutvustab oma lemmikuid.

„Tänu rahvusvahelisele meeskonnale on meil hea meel pakkuda igas numbris retsepte kogu maailmast. Samal ajal töötab usin meeskond ka siinsamas Eestimaal selle nimel, et parimad kodumaised retseptid meie söögilaudu kaunistaksid,” ütleb Jamie ajakirja tegevtoimetaja Kätrin Karu.

Koos kirgliku toidugurmaani Indrek Kainguga tutvume uues Jamie numbris Pädaste mõisa köögipoolega. Hea söögi saadik Imre Sooäär räägib oma köögikatsetustest, mis algasid juba lasteaias. Laste tervisliku toitumise oma südameasjaks võtnud Evelin Ilves, kes hakkab igas ajakirjanumbris koos tütrega testima Eesti koolidest kogutud retseptide järgi inspireerivaid koolitoite.

Ajakirja hind on 4.50 €, müügil poodides üle Eesti.

Maiusta koos Jamiega!

Kui vormistad aastatellimuse hinnaga 22.50 € enne 1. aprilli 2015, saad Gustavilt ja Jamielt magusa kingituse. Mine tellima SIIT

[gallery ids="2029126,2029136,2029147,2029156,2029165,2029176,2029184,2029196,2029206,2029213,2029222,2029229,2029239,2029249,2029257,2029266"]